Miguel Marcos y Belén Esteban sonrientes posando para la prensa

Les polèmiques imatges de Belén Esteban: On és Miguel Marcos?

Belén Esteban gaudeix d'unes vacances exprés que han desencadenat polèmica

Belén Esteban ha publicat unes imatges sense el seu marit, Miguel Marcos, que han fet saltar totes les alarmes.

La tertuliana sempre s'ha caracteritzat per vendre i explicar tots els moments de la seva vida. Des de la seva tèrbola relació amb el torero fins a la batalla judicial amb qui havia estat el seu representant, la de Paracuellos ho ha explicat tot.

No obstant això, dues peticions l'han portat a modular la seva actitud i callar sobre alguns aspectes de la seva intimitat. La primera li va donar la seva filla Andrea que, després de complir la majoria d'edat, li demanar que no parlés ni d'ella ni del seu pare.

L'altra ve per part del seu actual marit Miguel Marcos. Fent ús del seu dret a la intimitat, va sol·licitar a la seva dona que no relatés cap fet de la seva vida més enllà del que era necessari.

La col·laboradora ha respectat les decisions dels familiars i la parella. Això ha fet que alguns companys, com Kiko Matamoros, afirmi que aquesta actitud la perjudica i fa que perdi essència.

De fet, aquesta setmana ha publicat unes fotografies sense el seu marit en unes vacances exprés. Segurament ho ha fet per preservar la seva intimitat, però els rumors s'han deslligat i es plantegen un possible distanciament.

Les fotografies de Belén Esteban sense Miguel que aixequen sospites

Belén ha publicat unes imatges del seu viatge a la capital anglesa. Se la veu feliç i visitant llocs icònics de la ciutat londinenca, però hi ha un detall que no ha passat desapercebut per a ningú.

La de Paracuellos ha publicat moltes de les experiències que ha viscut durant les vacances exprés, però cap rastre del seu acompanyant. Molts rumors apunten hi ha anat amb la seva filla.

De fet, Andrea va viure a Londres durant un llarg període de temps i es coneix a la perfecció cada racó. Si és així, seria un clar exemple de complicitat i felicitat entre mare i filla.

Sense cap dubte, sembla que l'experiència li ha agradat i no s'ha volgut perdre cap racó de la ciutat. Les imatges transmeten una panoràmica del lloc i les visites a llocs emblemàtics.

Després de la publicació de l'àlbum, molts rumors apunten que la col·laboradora hi hauria acudit sense el seu marit i alguns ja creuen que s'han distanciat. Han passat junts gran part de la temporada estival en alguns llocs del país.

Van  viatjar junts fins a Benidorm, on resideix la mare de la tertuliana, parada obligatòria cada estiu. També han gaudit de les platges i experiències que hi ha a Tenerife.

Les xarxes no han trigat a destacar l'absència del marit per encendre la polèmica. Tothom s'ha preguntat on era i els motius pels quals no ha aparegut.

Una de les possibilitats que s'estudien, allunyades dels rumors de separació, és que ella volia gaudir d'un temps amb la seva filla. També que ell havia de tornar a la feina i no disposava de més dies lliures.

Sigui com sigui, el cert és que la polèmica està una altra vegada encesa. De moment, no s'han pronunciat i dubtem que ho facin. No obstant això, si aquesta informació transcendeix, estem segurs que dirà alguna cosa en el seu programa.