Maria Patiño con un ramo de flores en las manos

María Patiño anuncia que té una nova feina

María Patiño es troba es troba en el millor moment de la seva vida i no para de rebre bones notícies

María Patiño acaba d'anunciar, molt emocionada, que té una nova feina. La periodista no ha dubtat a fer-ho públic a través de les seves xarxes socials.

Des dels seus inicis a 'Telecinco' l'any 2011, no ha parat de treballar en la cadena. Amb el pas dels anys han reconegut el seu treball i s'ha posicionat com una de les presentadores més importants. 

La periodista ha passat de ser col·laboradora a ser substituta en la conducció del 'Deluxe', fins a convertir-se en presentadora del seu propi programa. Ella mateixa ha afirmat que tant en l'àmbit professional com personal tot va sobre rodes.

Fa unes setmanes que ha desaparegut de la televisió, ja que està gaudint d'unes vacances amb la seva família. Així i tot, la periodista no para de compartir grans moments a les seves xarxes i, fins i tot, notícies que afecten el seu futur laboral.

María Patiño, emocionada per la nova feina

Durant les vacances, Patiño segueix compartint tot el que fa amb els seus seguidors. El dia 15, amb motiu del seu aniversari, va publicar una fotografia que va rebre moltes crítiques.

Tanmateix, la presentadora no ha deixat publicar contingut a xarxes socials per compartir la seva vida personal. Aquesta mateixa setmana, a través del seu perfil de Twitter, va sorprendre els seus seguidors amb una publicació que ha fet que es dispari la creativitat i comencin les especulacions.

La piulada ha confirmat que podria començar una nova experiència professional. Segons el missatge, es pot apreciar que la tertuliana està encantada i ansiosa de poder compartir-ho amb la seva audiència.

Aquestes últimes paraules confirmen el que ella mateixa va dir fa unes setmanes. Tot li va molt bé i no es pot sentir més agraïda. 

Però des que va publicar-ho, les xarxes s'han omplert de teories i especulacions sobre el nou projecte que li han ofert.

Alguns afirmen que es tracta de la seva participació en algun programa de la casa, com ara 'Ven a Cenar Conmigo'. 

Altres creuen que formarà part de la tirada de famosos que participaran en el format de Telecinco que es rumoreja.

No obstant això, les especulacions més escoltades apunten al caràcter més humanitari de la presentadora. Fa un temps, va afirmar que s'estava plantejant canviar de vida i participar en altres activitats que l'ajudaran a sentir-se millor.

Ha afirmat que, després de la pandèmia, s'havia començat a replantejar moltes coses i que havia de sentir-se útil pels altres. Va comentar que s'estava plantejant fer un voluntariat, que va sorprendre la majoria dels seus companys.

Va defensar la seva posició afirmant que necessitava deixar de pensar en ella i dedicar més temps a la resta. Últimament ho estava passant malament per la situació.

Es va sincerar amb l'audiència i va dir que feia molt de temps que plorava de ràbia i d'incomprensió. No ha estat capaç de trobar una justificació a la situació que travessa el país ni les conseqüències que està deixant en moltes famílies.

Totes aquestes teories formen part de les especulacions de l'audiència. Ningú sap amb certesa de què es tractarà la nova feina. De fet, ella mateixa ha confirmat que ho anunciarà més endavant.

Sigui quin sigui el projecte, estem segurs que farà ús de la seva professionalitat per tirar-lo endavant i oferir el millor. Només podem desitjar-li sort i esperar a veure en què consisteix.