Adara Molinero pillada por las cámaras en la calle

Adara Molinero, dràstica: «Són autèntica brossa»

Adara ha revelat la cara més oculta de Telecinco per atacar els seus grans enemics

Adara Molinero va ser una de les cares més cotitzades de Telecinco, però fa un temps que ja no apareix en cap programa de la cadena. La guanyadora de 'GH VIP' considera que els seus antics responsables no s'han portat bé amb ella i no ha dubtat a expressar el seu descontentament.

La model tenia un canal propi a Mtmad, la plataforma digital de Mediaset, però va decidir renunciar a la feina. Després de la seva dolenta experiència televisiva, volia mantenir-se al marge i que ningú la pogués assenyalar. 

L'exnòvia de Gianmarco Onestini ha utilitzat les xarxes socials per atacar el negoci de què ella mateixa va formar part. Assegura que els directors de la cadena  proposen als seus influencers els temes que han de tractar per generar polèmica.

Adara està cansada de ser víctima d'aquesta estratègia, així que ha desmantellat tot el que hi ha darrere de la coneguda plataforma de vídeos. La seva intenció és frenar tots els atacs que està rebent, ja que fa molt de temps va decidir retirar-se del món de l'espectacle.

«Fa un any que no surto a la televisió i no entenc per què hi ha persones amb aquesta maldat, que segueixen parlant de mi al canal de Mtmad. Són autèntica brossa i per això ho vaig deixar, ho dic ben clar».

Adara Molinero revela l'altra cara de Telecinco

L'excol·laboradora ha carregat durament contra 'Solos', un programa que reuneix una parella famosa perquè convisqui durant unes setmanes. Segons explica, Mediaset incita els concursants a parlar de temes concrets per generar escàndol, cosa que Molinero no consent.

«Massa coses he callat per cada cop que m'han incitat a iniciar una guerra. És fastigós com algunes persones busquen brega per guanyar uns miserables euros», comenta visiblement molesta al seu compte d'Instagram.

Adara Molinero prefereix no donar els noms exactes dels seus enemics per intentar que la tempesta passi com més aviat millor. Des que va trencar la seva relació amb Rodrigo, que va conèixer a 'GH', ha optat per centrar-se en el seu fill Martí.

Elena Rodríguez, exsogra de Gianmarco Onestini, no s'ha separat de la seva filla ni un moment, ja que és conscient que el seu suport és necessari. Molinero ha esclatat i assegura que arribarà fins al final per aconseguir el seu objectiu: la tranquil·litat mediàtica.

Adara fa un pas enrere: "No parlo de ningú"

Adara Molinero ha parlat alt i clar sobre el nou problema: Telecinco utilitza el seu nom per cridar l'atenció dels espectadors. No obstant això, ella no vol seguir formant part de l'univers televisiu, així que es nega a entrar en la guerra.

Ha revelat la tècnica que té la cadena per crear escàndol, però garanteix que ella es mantindrà al marge. De fet, s'ha negat a donar els noms dels famosos que parlen d'ella sense control, així que ningú sap qui són.

«Estic molt dolguda perquè jo no parlo de ningú, no opino de ningú. No entenc per què se segueix, només vull tranquil·litat», declara a Instagram bastant alterada.

Tot i que no vol saber res de Mediaset, assegura que pretén seguir vinculada als seus seguidors a través de les xarxes socials. «Vull explicar-vos la meva vida, entretenir-vos amb coses maques i ja està».

Elena Rodríguez, que també va treballar per l'empresa, fa molt de temps que no apareix a la televisió. La seva participació a 'Supervivientes' va anar carregada de polèmica.

Sembla que la família Molinero no té un bon record de la televisió, motiu pel qual no pensen tornar-hi. No seria d'estranyar que patissin conseqüències per haver revelat l'altra cara del negoci.