Primer pla de Belén Esteban amb cara de sorpresa

Belén Esteban no amaga el que passarà amb el casament de Kiko Hernández

Belén Esteban s'ha quedat perplexa en conèixer la notícia

Belén Esteban és una de les veteranes de 'Sálvame' i també una de les que tenen més bona relació amb la majoria dels col·laboradors. Per aquest motiu, l'ha enxampat absolutament per sorpresa que un d'ells es casi i no li hagi explicat res. Ens referim a Kiko Hernández.

Belén ha estat informada al programa de la notícia. I, com es podia imaginar, no s'ha quedat callada. Ha confessat el que sent per haver-se assabentat així i ha aportat una dada que donarà de què parlar.

Belén Esteban dona les primeres paraules després de descobrir la situació

La mare d'Andrea Janeiro es va assabentar ahir, com tots els seus companys de 'Sálvame', del casament de Kiko aquest cap de setmana. La notícia els ha deixat estupefactes, ja que ell no li havia explicat a cap d'ells el pas que faria amb Fran Antón.

Després de l'impacte inicial, s'ha volgut conèixer l'opinió dels col·laboradors, els que estaven al plató i els que no. I entre aquests últims hi havia la Belén Esteban, a qui han trucat per telèfon. Ha respost la trucada i ha estat tan clara com sempre: «Sincerament, quan m'he assabentat, no m'ho creia».

«Jo tinc molt bona relació amb ell, però respecto molt la seva vida personal. A mi m'ha estranyat que ho portés tan en secret. És veritat que ahir vaig sentir alguna cosa, però és que no m'ho creia, perquè sé com és ell amb la seva vida».

Belén Esteban mirant cap a un costat i senyalant amb el dit
Belén Esteban reconeix que no sabia res de l'enllaç | YouTube

Així mateix, Esteban ha reconegut que «jo no li he trucat i ell tampoc a mi. Avui tinc un dia de bojos i no li he trucat, però tampoc ho vull fer. Crec que és una cosa que m'ha de dir ell».

De la mateixa manera, com que no té pèls a la llengua, ha decidit pronunciar unes paraules que donaran molt de què parlar. En conèixer que a 'Sálvame' la informació li ha arribat per l'entorn de Fran, ha parlat alt i clar. Ha dit: «Amb els meus respectes a Antón, perquè no hi té res a veure, sempre que hi ha hagut alguna notícia ha estat pel cercle d'ell. Aleshores, a mi això sí que no m'agrada i ja sabeu com és Kiko».

Fotomuntatge de Fran Antón i Kiko Hernández
Belén Esteban qüestiona l'entorn de Fran Antón | Catalunya Diari

Per intentar relaxar la situació, Belén s'ha manifestat sobre el suposat casament d'Hernández i el que vindrà després d'aquest. Ha afirmat: «Que faci amb la seva vida el que vulgui. Ell si està enamorat i es casa, li donaré la meva enhorabona, però esperaré que parli amb mi».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban no és l'única que s'ha manifestat

Belén Esteban s'ha pronunciat sobre el suposat enllaç, com també ho ha fet Kiko Matamoros, que es nega a creure que sigui veritat. I també ha parlat Marta López, que durant anys ha estat gran amiga de Kiko. Aquesta s'ha mostrat desolada a plató: «M'alegro per ell, però ho estic passant malament perquè m'he adonat que no hi tinc res a veure».

«El meu dolor és que mai a la vida no em vaig imaginar que es casaria i jo no hi fos. És veritat que des de fa un any no tenim la mateixa relació, però per mi l'amor que sento per ell no ha canviat. Pot ser que estiguem més distanciats, però no vaig imaginar mai que es casés i jo no hi fos».

Belén l'ha escoltat afegir entre llàgrimes: «És clar que si jo no hi soc és que ja no li importo. Hi ha els seus amics i ja està. A Fran me'l va presentar el dia que el vaig anar a veure al teatre».

Ara només queda esperar per veure si es confirma la notícia i Kiko Hernández, que continua callat, aclareix les coses.