Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban ja no pot amagar més la veritat sobre el seu embaràs

La col·laboradora ha parlat sobre el seu segon embaràs

Belén Esteban fa anys que col·labora per a diferents programes de televisió. El millor és que els teleespectadors no se'n cansen i prova d'això és l'últim projecte que li ha ofert Telecinco.

Per aixecar les males dades d'audiència de Sálvame, la direcció del programa ha decidit donar una oportunitat a la de Paracuellos. Ara, Belén presenta l'última hora de la tarda, versionant El Diario de Patricia, el famós talk show de testimonis que s'emetia a Antena 3.

Captura de Belén Esteban amb els primers entrevistats de la seva nova secció 'Lo de Belén'.
Captura de Belén Esteban amb els primers entrevistats de la seva nova secció 'Lo de Belén' | Mediaset

Mentre aquesta aposta comença a funcionar, Belén Esteban segueix acaparant titulars per la seva vida privada. Aquesta vegada Jesulín de Ubrique no té res a veure en això, i això que el torero és concursant de El Desafío, a Antena 3.

La mare d'Andrea Janeiro és tendència pel seu nou projecte fora de Sálvame. Una empresa de productes d'alimentació amb la qual arrasa a l'àmbit internacional.

Salmorejos, gaspatxos, cremes de verdures i fins i tot patates fregides són els productes que Belén Esteban ven als supermercats. En aquest sentit, la col·laboradora pot afirmar que passa per un bon moment.

Però no pot dir el mateix a l'àmbit personal. Malgrat que se sent molt enamorada de Miguel, amb qui fa vuit anys que té una relació, la veritat és que un rumor no la deixa tranquil·la.

El rumor que persegueix Belén Esteban

I aquest rumor no és altre que el del seu suposat embaràs. Segur que recordes els dies en què Belén es va absentar del seu lloc de treball a Sálvame. Més de dues setmanes d'absència que va tenir una raó de pes: va caure malalta.

En tornar a plató, la de Paracuellos va confessar que durant el viatge a l'estranger promocionant la seva nova empresa, va emmalaltir de Covid-19. Tot i això, als teleespectadors només els interessava saber si per fi estava embarassada.

Cansada d'això, Belén Esteban no ha tingut cap més remei que explicar la veritat sobre el seu embaràs.

▶️ Marta Riesco utiliza a Andrea Janeiro para atacar a Belén Esteban

L'embaràs de Belén Esteban

«Sincerament, si m'hagués volgut quedar embarassada, ja m'hauria quedat», explicava Belén Esteban. La tertuliana va assegurar que la pressió va augmentar quan es va conèixer l'embaràs de María José Campanario.

«Quan va passar això de María José, tothom em preguntava. Jo fa vuit anys que estic en una relació amb Miguel. Casats en farem tres al juny, i m'encantaria quedar-me embarassada sobretot per Miguel», explicava la tertuliana.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Miguel Marcos al seu casament
Belén Esteban i Miguel Marcos al seu casament | Instagram

La sinceritat es va apoderar de Belén Esteban i va acabar per confessar-ho tot. «Però tinc 48 anys i sóc diabètica. És un embaràs d'alt risc».

«Ho hem intentat de manera natural, però no ho hem aconseguit. No és una cosa que em preocupi, malgrat que ho segueixo intentant, però la Covid-19 ens ha frenat», concloïa.

Tot i que els desitjos de molta gent per veure Belén Esteban embarassada s'han frustrat, la de Paracuellos segueix deixant bons moments. Sobretot quan parla de la seva filla, Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro, la noia que ha escapat de la televisió

Si hi ha alguna cosa del que s'enorgulleix Belén Esteban és que la seva filla, Andreita, és l'única de la resta de famosos que no vol saber res de la televisió.

La noia va tenir molt clar el seu objectiu d'estudiar al'estranger. Formar-se i tornar a Espanya amb una carrera allunyada dels mitjans de comunicació.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro amb Belén Esteban | GTRES

De moment, Andreita ha complert els seus desitjos i no s'espera que la vegem asseguda a cap plató de televisió. És tan gran el seu rebuig, que Belén Esteban té prohibit parlar d'ella a l'espai televisiu on treballa.

No hi ha dubte, malgrat que Belén Esteban no es quedi ara embarassada, el somni de ser mare ja ho va complir quan va néixer Andrea Janeiro.