Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban parla per primera vegada en anys del seu pare: «No en tinc cap dubte»

A la col·laboradora de 'Sálvame' encara li costa parlar del seu pare sense emocionar-se

Belén Esteban està feliç i radiant després d'iniciar la seva nova aventura empresarial. La col·laboradora de 'Sálvame' continua immersa en el món de la televisió, és més, ara està en primera línia del drama generat pel cas de Rocío Carrasco.

No obstant això, la tertuliana ja fa un temps que està endinsant-se en el món empresarial. Encara que la seva professió davant de les càmeres l'apassiona, la de Paracuellos té clar que el seu futur professional podria estar allunyat de l'opinió pública i vol garantir-se altres alternatives laborals a través del llançament de diversos negocis.

«No vull deixar la tele, però cal pensar en el futur», ha assenyalat recentment en l'entrevista en exclusiva que ha concedit per a la revista 'Semana'.

El nou projecte empresarial de Belén Esteban que compta amb el suport de la seva mare

Després d'apostar per una línia de decoració per a cases i una col·lecció de joies d'escàndol que la mateixa Rosalía ha promocionat en les seves xarxes socials, Belén Esteban ha decidit endinsar-se en l'univers gastronòmic i llançar una nova marca de productes alimentaris.

Ja durant el confinament, la col·laboradora de 'Sálvame' ens va enlluernar amb els seus grans dots culinaris, un talent que ha heretat de la seva mare i que ha plasmat sobre la seva nova marca anomenada: 'Sabores de la Esteban'.

Precisament, per a aquest projecte ha comptat amb el gran suport incondicional de la seva progenitora, María del Carmen Menéndez, les receptes especials de la qual han donat forma als dos primers productes del projecte empresarial de la seva filla: gaspatxo i salmorejo, dos productes frescos, estiuencs i molt típics al nostre país.

Una decisió que també ha generat molta polèmica i crítiques cap a la madrilenya, que ha estat acusada d'utilitzar a la seva mare per a treure benefici econòmic.

A més, l'àvia d'Andrea Janeiro també ha estat part fonamental de la campanya de promoció que està iniciant Belén Esteban i està tenint un enorme èxit, ja que els consumidors han arrasat amb les existències de tots dos productes durant la quarta setmana d'abril, segons ha anunciat l'hipermercat Carrefour en la seva pàgina web.

En qualsevol cas, no hi ha dubte que Belén Esteban compta amb el suport incondicional de la seva mare, que s'ha convertit en el pilar més important de la seva vida després de la defunció del seu pare fa ja més d'una dècada.

Belén Esteban se sincera sobre el seu pare anys després de la seva defunció

Francisco Esteban de Diego va morir el passat 27 d'abril de 2006 a les tres de la tarda, deixant a la seva família completament destrossada i sense el major referent en la seva vida. I és que Paco era el màxim suport per a Belén Esteban, però també per a la seva neta Andrea Janeiro.

Quinze anys després de la seva defunció, a la col·laboradora de 'Sálvame' encara li costa parlar del seu pare sense emocionar-se. Hi ha dols que duren per sempre i aquest dolor per la seva pèrdua encara no s'ha esborrat, malgrat que ella ha confessat tenir molt present al seu progenitor.

«Me'n recordo del meu pare cada dia. És present cada dia. El trobem molt a faltar. I el trobem a faltar tots. Allà on estigui sé que estarà feliç i orgullós. Estic convençuda. No tinc cap dubte», se sincerava Belén Esteban en una entrevista concedida recentment a 'Esdiario' després de molts anys sense parlar públicament del seu progenitor.

Amb aquestes paraules, l'exdona de Jesulín de Ubrique ha volgut deixar molt clar que el seu pare continua sent un gran pilar de la seva vida malgrat haver mort, i s'ha mostrat convençuda que l'està secundant i està molt orgullós de la seva nova marxa professional allunyada dels focus mediàtics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.