Primeres paraules de Raquel Mosquera després de la seva polèmica sortida de l'hospital

«No em trobo amb forces per anar a parlar a la televisió»

Bones notícies per a Raquel Mosquera, qui després de passar dues setmanes ingressada per un brot psicòtic a l'Hospital Puerta de Hierro, per fi rebia l'alta fa uns dies. Els nervis i l'estrès generats pel duríssim testimoni de Rocío Carrasco li han acabat passant factura, encara que la mateixa família de la perruquera sortia al pas per desmentir els rumors que apuntaven que el brot que havia patit es devia a aquesta situació.

Tot just una setmana abans, la perruquera sortia en defensa de Pedro Carrasco, el seu difunt marit, ja que considera que la memòria cal respectar-la: «Em trobo forta, però molt trista. Per respecte a la memòria del meu marit, Pedro Carrasco García, ja que ell no es pot defensar. I perquè crec també en la justícia divina, a part de la terrenal».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No consentiré, que res ni ningú, taqui la seva imatge pública, ja que va ser una bellíssima persona i un gran senyor, en tots els aspectes i sentits. Especialment, un bon i magnífic pare, bon fill i bon espòs, sense oblidar que va ser i serà sempre un magnífic esportista i campió del món de boxa», advertia sobre les suposades mentides que Rocío havia dit del seu pare.

«Per favor, em sembla indignant i d'una gravetat extrema tacar amb mentides la memòria d'una persona ja morta, i encara més quan no es pot defensar, sent una persona pública tan estimada, com va ser el meu marit. Prometo i juro de tot cor, pels meus fills, les personetes que més estimo en aquest món, que allò que vaig dir i em reitero, és l'autèntica i única veritat», continua dient la publicació de la perruquera a Instagram.

Un dard enverinat cap a Rocío Carrasco, amb el qual posa de manifest la falsedat del seu relat en el seu documental, perquè Mosquera ha tret a la llum en més d'una ocasió que la relació entre Rociíto i el seu pare no era tan bona com pretén fer creure ella. És més, fins i tot l'ha arribat a culpar públicament d'haver sigut la principal responsable de la mort de Carrasco a causa d'un infart. Tot, després d'una forta discussió en la qual també s'hauria vist implicat Fidel Albiac, marit de Rociíto.

Ara que la perruquera per fi ha rebut l'alta, ha cridat especialment l'atenció la curiosa forma amb la qual abandonava l'hospital, ja que se la veia sortir tapada amb una manta acompanyada del seu marit Isi, qui s'ha mostrat molt atent amb ella en tot moment. Ja abans de rebre l'alta, Isi confirmava que l'estat de la seva dona havia millorat moltíssim i que semblaria els metges van aconseguir estabilitzar-la mitjançant certs canvis en la seva medicació. I, tot i que en un primer moment va voler evitar fer declaracions, la revista 'Diez Minutos' ofereix en exclusiva les seves primeres paraules després de tornar a casa.

Així, la mateixa Raquel ha confirmat com es troba realment després d'aquest sotrac en la seva salut: «Els metges m'han ajustat la medicació i m'han dit que m'ho prengui tot amb més calma». I és que no hi ha dubte que la perruquera s'havia pres molt a la valenta tota la docu-sèrie, de manera que va acabar passant-li factura.

Després de dues setmanes tancada, Mosquera assegura que tenia moltíssimes ganes de tornar a casa: «Estic desitjant tornar a casa amb el meu marit i els meus dos fills». Així doncs, no hi ha dubte que es moria de ganes per reunir-se amb els seus dos petits, Raquel, de quinze anys, i Romeo, de cinc.

No obstant això, Raquel no ha volgut entrar en detalls sobre el que ha passat amb el tema de Rocío Carrasco en aquestes setmanes, i ha anunciat les tremendes ganes que té de tornar a la feina per oblidar-se de tot: «Treballaré com més aviat possible, però començaré amb poques hores, m'administraré més la feina».

A més, assegura que no entra en els seus plans tornar a la televisió pròximament: «Ara no em veig amb forces per a això. Quan va saltar tot, em vaig explicar a Instagram perquè crec que Pedro no es mereixia aquest tracte i més per part d'una filla. Més endavant ja veurem si estic preparada i calmada per anar a plató».


Comentaris

envia el comentari