Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban parla del seu segon fill i confessa que és un embaràs d'alt risc

Belén prefereix explicar la veritat per evitar confusions

Belén Esteban fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i sap que el millor és ser sincera amb els espectadors. Quan es va separar de Jesulín de Ubrique ho va passar molt malament perquè hi va haver molts mitjans que la van acusar de ser-ne una aprofitada. Tanmateix, l'única veritat és que només estava treballant per tirar endavant la seva filla, la discreta Andrea Janeiro.

Belén Esteban ha tingut sort en l'amor, però li va arribar tard: el 2013 va conèixer la seva parella i, des de llavors, no se n'han separat. Cinc anys després van passar per l'altar per formalitzar la relació, però encara els queda alguna cosa per fer. La col·laboradora es vol quedar embarassada perquè el seu marit vol ser pare i ella pretén complir el seu somni.

Belén ha parlat diverses vegades del seu segon fill i, des que va compartir les seves intencions amb el públic, els rumors no han parat. Ha deixat clar que l'embaràs haurà d'esperar, ja que ho ha intentat pel mètode tradicional i no s'acaba de produir. Assegura que no té enveja de la seva rival María José Campanario, ja que ella també hauria pogut fer el pas.

Belén Esteban i marit
Beléb Esteban està molt enamorada de Miguel Marcos. | CatalunyaDiari

«Sincerament, si m'hagués volgut quedar embarassada, ja m'hauria quedat», va explicar a Carlota Corredera al seu moment. Belén va estar desapareguda dels mitjans perquè es va contagiar de coronavirus i hi va haver qui va assegurar que estava esperant un bebè. Aquest tipus de teories no li van semblar bé, ja que és un desig que vol complir i pretén tractar-ho amb sensibilitat.

Esteban va explicar que el seu embaràs seria de risc perquè pateix diabetis i té una edat delicada, tot i que vol continuar endavant. «Tinc 48 anys i soc diabètica», va explicar a Sálvame perquè els companys entenguessin l'origen de la seva preocupació. La col·laboradora ha aclarit la situació, però encara hi ha periodistes que continuen especulant sobre aquest tema.

Belén Esteban està preparada per fer el pas

Sempre que li pregunten sobre el segon nen, Belén assegura que no s'ha oblidat de l'assumpte. Una de les últimes vegades que es va sincerar va reconèixer que estava «mandroseta», encara que és evident que continua tenint il·lusió. Ella sap què és ser mare, a més, és una mare estupenda, però vol que el seu marit visqui la mateixa experiència.

Esteban, fent gala de l'honestedat que la caracteritza, va assegurar que ha pensat a desistir, tot i que coneix el risc. «Ho hem intentat de manera natural, però no ho hem aconseguit. No és una cosa que no em deixi dormir, encara que ho continuo intentant», va explicar als seus companys de Sálvame.

Belén Esteban
Belén Esteban està disposada a aconseguir-ho. | Mediaset

La dona de Miguel Marcos ha parlat diverses vegades del seu segon fill, però no acaba d'anunciar l'esperada notícia. Sempre que desapareix o que la fotografien de certa postura salten els rumors, encara que de moment no hi ha res assegurat. Això que sí que ha confirmat és que pròximament es tornarà a casar amb el sanitari i, aquesta vegada, ho farà per l'església.

Belén Esteban s'ha adonat de la veritat

Belén ha tingut un problema de salut que li ha impedit complir el somni de Miguel: ha estat tres mesos en una cadira de rodes. Va tenir un accident laboral a Sálvame i, a partir de llavors, tot es va complicar, fins i tot li van treure un pòlip. Afortunadament, tot ha sortit bé. De fet s'ha adonat de quelcom precís: Miguel n'està completament enamorat.

Esteban va reconèixer en una entrevista que era una «malalta molt roïna» i que el seu marit havia tingut molt de tacte amb ella. No l'ha deixada sola en cap moment i s'ha preocupat pel seu benestar. Miguel s'ha guanyat el respecte de tothom, ja que és evident que l'únic que cerca és estimar la col·laboradora.