Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban parla del 'veritable pare' de la seva filla en un moment important

Belén Esteban insisteix que Jesulín de Ubrique mai no s'ha fet càrrec d'Andreíta

Belén Esteban està travessant un període molt complicat. 'Sálvame' arriba al final i ella ha de buscar altres projectes per seguir a la televisió.

En un primer moment, va dir que la seva carrera mediàtica acabaria quan s'acabés el programa, però ara ha canviat d'opinió. Això sí, sap que la seva veritable assegurança és fora de la televisió, per això està tan centrada en la seva empresa.

Belén Esteban ha presentat els nous productes de Sabores de la Esteban, el seu negoci d'alimentació i ha estat molt clara. Ha fet una petita entrevista per explicar com és el moment que està vivint i ha llançat un missatge important. Tothom sap que el pare d'Andrea Janeiro és Jesulín de Ubrique, però la col·laboradora insisteix que no ha exercit com a tal.

Foto de Belén Esteban presentant el gaspatxo de la seva marca 'Sabores de la Esteban'.
Belén Esteban ha presentat els seus nous productes. | GTRES

Belén, durant un dels seus enuigs a 'Sálvame', va dir en un to contundent: «El veritable pare de la meva filla és Miguel Marcos». Segons explica, el conductor d'ambulàncies és l'únic que s'ha preocupat per ella perquè Jesulín sempre ha estat absent. Ara ha tornat a insistir en aquesta idea i ha repetit les paraules perquè se sent molt agraïda amb el seu marit.

Belén ha començat la presentació agraint a la premsa l'altaveu que sempre li presten. És un moment important per a ella perquè 'Sálvame' desapareixerà i necessita que la seva empresa tingui més visibilitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Vull agrair a la premsa per ser aquí. Han estat a la porta de casa meva i els he posat verds, però quan els he necessitat sempre han estat amb mi. Ho agraeixo de tot cor, vull agrair a tothom que estigueu aquí».

Belén Esteban mai perdonarà Jesulín

Belén, quan li han preguntat per Jesulín, ha estat molt clara. No pot parlar d'ella perquè la seva filla no li deixa. Andrea Janeiro sempre ha intentat que la seva família estigui en pau, però no ho aconsegueix perquè el torero segueix sense preocupar-se per ella. Esteban ha reconegut a 'Sálvame' que mai no el perdonarà perquè Andreíta no es mereix els menyspreus que rep.

Muntatge amb les cares d'Andrea Janeiro, Belén Esteban i Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique ha ofès Belén Esteban. | CatalunyaDiari

Esteban ha repetit la mateixa frase que va dir al seu moment. Insisteix en la mateixa idea: qui ha criat Andreíta és el seu marit. «Et diré una cosa, a la meva família som tres. El pare de la meva filla és el seu pare, però ella té el seu veritable pare, que és Miguel Marcos Martín», diu a la revista Semana.

La col·laboradora no vol parlar de Miguel perquè és anònim, però se sent en l'obligació d'explicar com es porta amb Andreíta. Per això diu que a la seva família només hi ha tres persones, a més de la seva mare i dels seus dos germans. «No som el matrimoni perfecte, però jo l'estimo molt i em vaig adonar de tot el que m'estimava quan em vaig lesionar».