Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

No s'ho esperava: Belén Esteban perd el títol de 'princesa del poble'

La col·laboradora de 'Sálvame' ha estat batejada amb un nou títol

Belén Esteban va aconseguir el títol de princesa del poble gràcies als seus inicis a 'Sálvame' i a la gran influència que tenien les seves opinions en els espectadors del programa. Ja ha plogut molt des d'aleshores i aquest nomenament ja ha quedat en l'oblit per donar-li pas a un de nou.

La madrilenya ha perdut aquest títol gràcies a les constants polèmiques que ha protagonitzat amb els seus companys i fins i tot amb la direcció del programa estrella de Telecinco.

Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban tenen una rivalitat constant

En la seva tornada a plató de Mediaset després del confinament, va criticar durament la mala gestió del govern espanyol, i això va provocar una confrontació amb Jorge Javier Vázquez. «No sóc ambaixadora de res ni de ningú però vull dir que el sector sanitari ho ha passat malament i el govern d'aquest país, tant me fa de quin partit sigui, no ha estat a l'altura. Si hagués estat el PP, Podem, o VOX, ho hagués dit igual. Sé de casos que no hi ha hagut mitjans. El meu marit i els seus companys s'han hagut de pagar la prova de la Covid-19. Que un sanitari o els que paguem impostos haguem de pagar per unes proves em sembla vergonyós», va dir Belén Esteban.

Davant les seves paraules, Jorge Javier va sortir en defensa del govern i de Fernando Simón. «Jo estic encantat que al capdavant de tot això hagi estat Fernando Simón. Em sembla que hauríem de deixar en mans dels que saben d'aquesta història que ens expliquin les coses perquè aquí tots som experts en cor». A més, va aprofitar l'ocasió per recordar-li a la seva companya el títol que havia perdut. «Ja no representes al poble i ho has d'acceptar».

Després aquesta picabaralla amb el presentador, Belén Esteban va prendre la determinació de no entrar en més discussions. Tot i això, la col·laboradora no ha pogut complir la seva paraula fa tan sols uns dies, va tornar a protagonitzar una nova topada amb Jorge Javier Vázquez per un tema molt polèmic: la tauromàquia. Mentre el presentador es va posicionar a favor de l'eliminació, ella es va mostrar contrària.

Una nova baralla que deixa clar que Belén Esteban ha perdut el seu tron i ja no és la representant de l'opinió del públic com sí que passava fa anys.

El nou títol de Belén Esteban

La madrilenya ha aconseguit ser batejada de nou, tal com assenyala des de 'La Razón', però aquesta vegada com la «princesa del mercat».

Han estat els seus propis veïns de Paracuellos de Jarama (Madrid) els que li han atorgat aquest nou títol i no l'hi han posat en va. La col·laboradora de 'Sálvame' ha estat nomenada com «la princesa del mercat» perquè és assídua al mercat ambulant que es munta, en situacions normals, cada setmana a la sortida de la urbanització de Miramadrid.

Els seus veïns la poden veure comprant peces de roba, en general, de poca qualitat i que destaquen per la seva falta d'elegància en les seves aparicions televisives. Una cosa que utilitzen els seus 'haters' per criticar els seus looks poc afavoridors durant les seves participacions al programa de Mediaset.