Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar

Belén Esteban fa una petició a Jesulín després de néixer el seu fill

Andrea Janeiro, a punt de conèixer el seu nou germà

Andrea Janeiro no ha tingut mai una bona relació amb el seu pare, Jesulín, a qui retreu que hagi estat absent en els moments més importants de la seva vida.

De fet, Belén Esteban deixava caure que la seva filla s'havia assabentat de l'embaràs de María José Campanario per la premsa.

Una cosa que li hauria dolgut molt a la jove, encara que poc després el torero li posava remei reunint-se amb les seves dues filles, Andrea i Julia, en un dinar privat.

Foto de la parella
Jesulín i Campanario ja han donat la benvinguda al seu tercer fill. | GTRES
 

Ara, després del naixement del tercer fill de la parella, tots estan pendents del moment en què la primogènita del torero finalment conegui el seu germà.

Ja són diversos els familiars i amics que s'han anat apropant a l'hospital de Jerez per conèixer el nadó.

Una de les primeres a fer-ho ha estat Beatriz Trapote, la dona de Víctor Janeiro, que preferia no revelar cap detall sobre el petit. «És als pares a qui correspon això», assegurava.

Imatge de la família de Jesulín de Ubrique.
Jesulín de Ubrique amb els seus germans, Humberto i Víctor, acompanyats del patriarca del clan i de María José Campanario i Bea Trapote. | GTRES
 

I una altra que no ha perdut l'oportunitat d'enviar-los els seus millors desitjos als nous pares ha estat la mateixa Belén Esteban.

La de Paracuellos confirmava que havia felicitat la parella mitjançant un missatge, una mostra clara d'acostament entre ells després d'anys enfrontats.

Tot i això, encara no hi ha hagut rastre de la resta dels germans, que haurien planejat acostar-se durant les pròximes hores.

▶️ Nace el bebé de María José Campanario y Jesulín: todo lo que se sabe

Tant Andrea com Julia, que es troben a Madrid, ja s'estarien desplaçant fins a Jerez de la Frontera.

L'emoció de la família no pot ser més gran, i és que l'arribada d'aquest nou petit ha omplert d'alegria el clan dels Janeiro.

Andrea Janeiro, amb ganes de conèixer el seu germà

Julia, que ha estat molt pendent en tot moment de l'embaràs de la seva mare, fins i tot, es posava a plorar després de conèixer la notícia que tindria un nou germà.

«Els meus nois, feliços amb la notícia, tant Julia com el nen. Si veiéssiu com plorava Julia quan els ho vam dir», revelava Jesulín. «Em fa molta il·lusió perquè arribarà dues setmanes abans del nostre 20è aniversari de casament. Tot el que ha passat a les nostres vides i nosaltres continuem units».

«Qui em diria a mi que tornaria a ser pare amb la meva Andrea de 22; la meva Julia de 18, i el meu noi de 14. I jo amb 48 que compleixo el pròxim 9 de gener. Per això no et prepara ningú!», sostenia l'ex de Belén Esteban.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario s'ha cuidat molt durant el seu embaràs. | Mediaset
 

La veritat és que aquest nen «ha arribat de manera inesperada, però és una benedicció», reconeixien.

«Durant aquests anys ho havíem pensat moltes vegades, però per unes coses o per altres no va arribar. I ara, que és quan menys l'esperàvem, ve a casa», afegien.

«Jo feia temps que estava molt sensible. Molt sensible a les olors, però, és clar, no m'ho podia imaginar. Quan ja anaven passant els dies vaig començar a sospitar-ho. Gairebé caic a terra quan vaig veure el positiu», confessava l'odontòloga.

Imatge de Jesulín de Ubrique.
Jesulín de Ubrique està molt il·lusionat amb el naixement del seu nou fill. | GTRES
 

Ara, la pregunta que molts es fan és si decidiran també presentar el nen mitjançant una exclusiva. Si ho fessin, podrien embutxacar-se ni més ni menys que 100.000 euros.

Des del seu entorn més proper insisteixen que això no entraria dins dels seus plans. «Quan diuen que no se la veu perquè està guardant-se per a una exclusiva li fa riure. Ella té clar que no la farà i només el temps li donarà la raó».

Encara més, les primeres imatges de Campanario embarassada no es van aconseguir fins als set mesos.

«Des que va saber que està embarassada, María José només surt de casa per a l'imprescindible. No saps com és de rígida amb les normes que s'ha imposat! Et diré que només hi tenen accés el seu cercle més proper», asseguraven.