María José Campanario protegirà a Julia Janeiro

María José Campanario desafia a la família Janeiro després de donar a llum

Campanario ha pres una determinació

María José Campanario va donar la bona nova que va deixar sense paraules el món del cor: estava embarassada.

Després de fer aquest anunci va desaparèixer nou mesos i ningú no va poder descobrir el que estava ocultant. Realment no hi havia res fosc, l'únic que passa és que no vol que el tercer fill sigui públic.

Segons han explicat al programa 'Ya son las ocho', les últimes setmanes ha estat fent repòs absolut. Recordem que pateix fibromiàlgia, així que els metges li van recomanar portar una vida tranquil·la fins que donés a llum. Hi havia tanta expectació que alguns mitjans van assegurar que el nadó havia nascut abans d'hora, però no és així.

Muntatge fotogràfic de María José Campanario i Jesulín de Ubrique.
María José Campanario i Jesulín de Ubrique volen apartar-se de la premsa | GTRES

Ha donat a llum a les 22.45 hores a l'hospital Puerta del Sud de Jerez de la Frontera i al part no hi ha hagut cap contratemps. Beatriz Cortázar, autora de l'exclusiva, confirma que la família està exultant i que han rebut la notícia amb alegria. Jesulín de Ubrique estava desitjant veure la cara al seu nou nadó, un nen que li ha tornat la il·lusió.

Campanario ha estat fins al final amb els seus pares, Remedios i Pepe, però no hi ha hagut rastre de la família del torero. Tothom sap que ha tingut seriosos problemes amb el clan i hi ha la possibilitat que la tensió no hagi desaparegut.

Hi ha qui diu que ha desafiat els seus cunyats perquè cap no tenia massa dades del petit. Campanario, segons es va explicar al seu moment, no va avisar els germans de Jesulín que estava embarassada, es van assabentar per la revista Hola!.

Campanario no ho va compartir

És conscient del que ha patit Julia Janeiro després d'assolir la majoria d'edat i no vol que el seu nou fill passi pel mateix. El tertulià José Antonio Avilés va parlar amb l'advocat familiar i aquest li va dir que Jesulín de Ubrique havia pres mesures. El matrimoni ha pensat que el millor és no donar cap notícia relacionada amb el nadó, volen protegir-lo de tot.

Primer pla de María Jose Campanario
María Jose Campanario ha tingut el seu tercer fill   | Europa Press

Ha estat acompanyada de la família fins al final, però el clan Janeiro encara no ha fet acte de presència. Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro, va comentar a 'Ya son las ocho' que el nadó «néixer naixerà», però no va dir quan. És possible que estigués protegint la notícia, però alguns creuen que realment no sabia la data exacta.

Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, és una àvia de primera categoria i estava encantada amb el que li passava a María José. El problema, segons expliquen, és que es va assabentar pels mitjans de comunicació perquè no hi confiaven. El matrimoni ho volia anunciar a la portada d'una revista i sabien que no podien compartir-ho amb ningú.

María José Campanario pren una decisió important

María José fa molt de temps que treballa a la premsa del cor i sap millor que ningú que és un negoci molt rendible. Li han ofert fins a 50.000 euros per la primera entrevista, però ella ha declinat l'oferta. És conscient dels perills que comporta, així que ha pres una decisió: el seu nou fill serà anònim, com la seva fillastra Andrea.

Campanario podria haver mantingut una relació tallant amb la família del marit, de fet no és la primera vegada que tenen problemes. Carmen Bazán la va acusar de no haver tingut un bon comportament amb ella a la finca Ambiciones. Aquest és el domicili que ha triat la parella per fer repòs fins que el nou membre del clan arribés al món.