Primer pla de David Flores Carrasco

Els 3 milions d'euros que fan plorar a David Flores Carrasco

El germà de Rocío Flores descobreix amb tristesa el deteriorament d'allò que recordava amb tant d'afecte

David Flores Carrasco és el fan més gran de la seva àvia, Rocío Jurado. Així, tots els membres de la seva família coincideixen que el jove sent «devoció» per ella. De fet, un dels tatuatges que porta David és en homenatge precisament a la seva àvia.

Al canell dret porta les inicials 'RJ' en honor a ella. De la mateixa manera, la seva germana Rocío també ha volgut homenatjar els seus avis amb dos tatuatges dedicats a ells. Un amb la firma de la seva àvia i una rosa, i un altre amb un guant de boxa i la firma de Pedro Carrasco.

Fotomuntatge d'un mòbil amb un 'storie' de Rocío Flores ensenyant el tatuatge del seu germà David Flores
David Flores Carrasco porta un tatuatge en honor a Rocío Jurado | CatalunyaDiari

David se sap de memòria les cançons de la seva àvia i tot el que hi fa referència li interessa. La va perdre sent molt petit i és una figura que sempre ha trobat a faltar i més tenint en compte que la seva vida no ha estat gens fàcil.

La casa que fa plorar David Flores Carrasco

David Flores Carrasco és molt bona persona i molt emocional, ja que abraça, somriu i plora quan alguna cosa li produeix emoció. Ell té pocs records de Montealto, la casa familiar on va morir Rocío Jurado. Tot i això, sap que va ser una finca molt estimada per la seva àvia.

Sí, ja que allà va viure durant els seus últims anys i va ser feliç amb Ortega Cano i amb els seus fills. A més a més, però, David i la seva germana Rocío també van passar moltes hores a Montealto. Es tracta d'una mansió de 940 m²ubicada a La Moraleja i sobre la qual la cantant no volia que hi hagués discussió després de morir.

La coneguda com a 'Vil·la Jurado' no podia ser el motiu de desunió de la família, així que l'àvia de David Flores Carrasco ho va deixar ben clar al seu testament: calia vendre's. Va donar dos anys de termini perquè la casa familiar fos posada a la venda.

Així mateix, la cantant va deixar per escrit que el que s'obtingués per ella es repartís en quatre parts: una per a José Fernando, una per a Gloria Camila i dues per a la seva filla gran, Rocío Carrasco.

D'aquesta manera, Ortega Cano havia d'abandonar Montealto i traslladar-se a viure a un altre lloc. Segons sembla, la 'Vil·la Jurado' s'acabava amb ella i com una manera de girar full després de la mort de l'eix central de la família.

Després d'això, ara David Flores veu en què ha quedat el lloc que un dia va estar ple de vida i rialles i li cau l'ànima als peus. A ell i a la resta de la família.

L'estat d'abandó en què està 'Vil·la Jurado'

La mare de David Flores Carrasco va posar a la venda ràpidament Montealto seguint les directrius de la seva mare. La va adquirir un inversor amb intenció de reformar-la. Els plans implicaven llogar-la per uns 18.000 euros al mes, però la crisi va truncar els seus plans.

La suposada reforma mai es va arribar a fer i el xalet s'ha anat deteriorant amb el pas del temps. Ara està abandonat i necessita una remodelació profunda per fora i per dins. L'any 2017 va acabar sortint a subhasta pública per 3,8 milions i amb un deute de 2,9 milions amb els bancs.

Ningú va voler (o va poder) comprar-la. Per això, ara s'acaba d'activar un nou intent de venda del xalet per part de la immobiliària que el porta al catàleg. El preu de sortida és de 3,4 milions d'euros.

David Flores Carrasco veu Montealto per televisió

David Flores Carrasco ha tingut ocasió de recordar alguns moments de la seva infantesa gràcies a Telecinco. Aquesta cadena, juntament amb la seva mare, han recreat fa uns quants mesos la mansió de Montealto per a un programa especial.

Rociíto va recórrer cadascuna de les estances de la casa familiar en un muntatge espectacular que es va fer a la cadena, recreant totes les habitacions, fins a l'últim detall.

Rocío Carrasco amb Jorge Javier Vázquez
David Flores Carrasco va veure com la casa de la seva àvia tornava a la realitat | Mediaset

Per a David, el fet de tornar a veure el lloc on la seva àvia va ser tan feliç, va ser una alegria immensa. Tot i això, tornar a la realitat i veure Montealto gris, trist i apagat, li fa aflorar les llàgrimes.