Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban

Belén Esteban, preocupada en descobrir què passarà amb els estudis d'Andreíta

Belén no pensa en res més

Belén Esteban travessa un mal moment. Des que va caure en directe a Sálvame i es va trencar la tíbia i el peroné, tot han estat problemes. La col·laboradora ha confessat que ha passat tants mals moments que, fins i tot, ha perillat la seva relació amb Miguel.

Tot i això, les preocupacions del seu peu i de la seva relació sentimental han passat a un segon pla. Andreíta ho és tot per a ella i Belén està molt preocupada pel que passarà ara amb els estudis de la seva filla. Per descomptat, no són bons moments per a la de Paracuellos.

Belén Esteban, preocupada per Andreíta

Si hi ha algú de qui s'enorgulleix Belén Esteban  és de la seva filla Andrea. Fruit de la seva relació amb Jesulín de Ubrique, la noia va ocupar les portades dels mitjans de comunicació des del seu naixement.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro dins d'un cotxe.
Belén Esteban està molt preocupada pels estudis de la seva filla. | GTRES
 

Amb la famosa frase d'«Andreíta, menja't el pollastre», la nena s'ha convertit en un reclam per a tots els mitjans de comunicació. Tot i això, Andrea Janeiro tenia molt clar des de petita que no compartiria la mateixa feina que la seva mare.

La noia odia les càmeres de televisió, no vol aparèixer a cap photocall i no farà mai una entrevista en un plató. Andrea ha complert les seves promeses i Belén pot dir que és una de les poques filles de famosos que no es dedica a la televisió.

Tot i això, encara que Belén Esteban no s'ha queixat mai de la seva filla, la preocupació per ella li ha aparegut de sobte. La de Paracuellos no sap què fer i és que el panorama d'Andrea Janeiro és ara molt complicat.

Belén no sap què fer

Tot i que no ha volgut saber res dels platós de televisió, Andrea Janeiro tenia molt clar que volia estudiar Comunicació a Birmingham, al Regne Unit.

S'ha graduat, i Belén Esteban està molt feliç per ella: així ho demostrava a les seves xarxes socials. «Ahir va ser un dels millors dies de la meva vida perquè es va graduar la meva nena. Vam viure un dia inoblidable, envoltada de la seva família i de tots els seus companys, que orgullosos estem de tu, filla», ha escrit.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Story de Belén Esteban sobre la graduació de la seva filla Andrea. | CatalunyaDiari
 

No obstant això, no tot són bones notícies. Ara, que la seva filla ha tancat una etapa, Belén té por que Andrea, per falta de feina, acabi on ella.

De moment, no se sap si Andrea Janeiro se centrarà en una nova etapa d'estudis o si ja començarà a treballar.

La graduació més polèmica

A més, la graduació d'Andrea ha tingut molta repercussió als mitjans. I no només perquè la col·laboradora de Sálvame ha publicat fotos de la seva filla amagant la seva cara.

També per l'absència del pare de la noia a la graduació. Pel que sembla, Jesulín de Ubrique no ha pogut assistir per motius personals. Entre ells, per la cura d'Hugo, el seu nadó acabat de néixer.

Després de saber-se això, Belén trigava molt poc a aparèixer i negar-ho tot. Ho ha fet a les seves xarxes socials on assegurava que «estan donant una notícia als mitjans digitals i a la televisió que no és veritat».

De moment, no s'espera que el torero doni explicacions i encara menys que ho faci Andreíta. Amb el temps sabrem per Belén Esteban què ha decidit fer la noia amb la seva vida professional.