Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

José Ortega Cano, enxampat amb l'home del moment en una actitud compromesa

Se li compliquen les coses a Ortega Cano

És l'home del moment. Ortega Cano fa setmanes que ocupa les portades dels mitjans de comunicació rosa per la seva suposada separació d'Ana María Aldón. I, a més, ara, el torero ho torna a ser perquè ha estat enxampat al costat de l'home del moment.

Sembla que aquestes imatges en què es veu el torero en una actitud compromesa ja s'han fet virals.

Ortega Cano, enxampat

Fa setmanes que corren rumors sobre la presumpta separació entre Ortega Cano i Ana María Aldón. Tanmateix, la dissenyadora ho negava tot al plató de Viva la vida, amb l'esperança que tot se solucionés.

Però el temps no ha fet més que empitjorar-ho tot. La poca resistència de l'andalusa, els rumors d'infidelitat i les discussions constants han fet que tot arribi al final.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Els moviments estranys de José Ortega Cano i Ana María Aldón auguren el divorci. | CatalunyaDiari
 

Kiko Hernández va ser el primer a assegurar que entre la parella les coses no anaven bé i que estaven a punt del divorci. Tot i això, aquestes declaracions no s'han fet oficials fins que Gloria Camila, la filla del torero, confirmés que actualment viuen separats.

A més dels rumors, han estat els moviments de tots dos els que els han acabat de delatar. Ana María Aldón està desesperada buscant per Madrid una casa d'acord amb les seves possibilitats i condicions. Per la seva banda, José Ortega Cano ha estat vist fins a tres sucursals fent canvis estranys als seus comptes bancaris.

Tot i que al principi es va dir que la gaditana protagonitzaria una portada en exclusiva explicant-ho tot, la veritat és que, de moment, cap dels dos ha parlat. Això sí, ara han enxampat Ortega Cano i tothom parla d'això.

▶️ Vídeo del dia

Ortega Cano, en una actitud molt compromesa

Fonts properes al torero asseguren que no ho estaria passant gens bé. És evident que a José Ortega Cano no li han agradat mai les declaracions que la seva encara dona ha fet als platós de televisió. I encara menys que parlés malament de la seva filla i d'ell, com si no fossin una família.

N'és una prova que, en les últimes setmanes, en comptes de fer declaracions, el que ha fet ha estat desaparèixer del focus públic. Diversos mitjans de comunicació han anat fins a casa seva perquè parlés, però no ha estat possible.

Tot i això, el torero és ara notícia per ser el protagonista de les càmeres de televisió. El torero ha estat vist en una actitud molt compromesa quan els reporters gravaven el seu retrobament amb un gran amic.

Imatge de Victoriano Valencia, el pare de Paloma Cuevas i exsogre d'Enrique Ponce
Victoriano Valencia ha parlat d'Ortega Cano. | Europa Press
 

Es tracta de Victoriano Valencia, el pare de Paloma Cuevas, qui manté una molt bona relació amb el torero. Tots dos gaudien d'un àpat tranquil al centre de Madrid on es desfogaven.

A la sortida del restaurant, Victoriano no ha dubtat a respondre les preguntes de la premsa sobre el seu gran amic. I això és el que ha dit: «Estic molt content de veure el meu amic feliç, que és el més important».

«Vaig tenir la sort de ser el seu apoderat durant els seus millors anys i vaig gaudir molt amb ell a les places. Ara està vivint una situació complicada fins que no es resolgui tot, travessa una època dolenta», explicava.

«No sé com s'acabarà tot. Jo sé que tots dos s'estimen i és difícil trencar una relació quan hi ha afecte mutu. Jo, sincerament, crec que el matrimoni continuarà endavant», concloïa Victoriano mentre Ortega Cano s'amagava.

De moment, José Ortega Cano continua refugiant-se en els seus éssers estimats, deixant de banda els mitjans de comunicació i centrant-se en ell mateix. El que passarà amb la seva relació, només el temps ho dirà.