Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó inquieta al seu xicot en confirmar-li que aviat seran un més a casa

Tamara és molt conscient de les dificultats que comporta la vida en parella

Tamara Falcó està permanentment d'actualitat. Últimament, la filla d'Isabel Preysler està generant una gran quantitat de notícies (gairebé totes positives). Està decidida a convertir-se en el personatge estrella del 2022. També dels pròxims anys per ser, d'aquesta manera, la digna hereva de la seva mare i seguir així la saga de glamur i distinció. A més, ara que és marquesa, ja té tots els elements per triomfar.

Tamara acaba d'estrenar documental propi on, una vegada més, fa gala del seu estil de vida. Vol llaurar-se una imatge pública més complexa que la de 'nena rica i presumida' que sempre l'ha acompanyada.

Amb quaranta anys, Tamara és tota una dona, que s'està llançant a ser empresària i que gaudeix d'unes creences religioses profundes. Sense anar més lluny, l'hem poguda veure recentment a Medjurgorje, participant en el pelegrinatge anual de milers de joves del món a aquest poble recòndit de Bòsnia.

També va donant pistes sobre com està de bé al costat d'Íñigo Onieva, el seu xicot. Ara ha confessat que mai no hagués pensat que estaria amb algú com ell. Tot i això, actualment es planteja passar per l'altar aviat, ja que ja els han donat tres rams en bodes a què han assistit.

Muntatge d'Isabel Preysler i Tamara Falcó
Tamara Falcó ja és la nova 'reina de cors'. | Catalunya Diari

Per a Tamara, la boda serà per sempre i un dels moments més importants de la seva vida. N'ha d'estar completament segura. També parla, quan li pregunten, dels seus germans, dels marits de la seva mare, de Tio Mario (Vargas Llosa) i del que s'escaigui.

La nova 'reina de cors' és ja Tamara Falcó, traient així aquest sobrenom a la seva mare que, encantada, li cedeix el tron.

El nou festeig que inquieta Tamara Falcó

Tamara Falcó sempre ha sentit un afecte especial pels seus tres germans grans, Chábeli, Julio José i Enrique. Són fills de la seva mare amb Julio Iglesias i, malgrat que ara passen molt de temps sense veure's, de petits es van criar junts.

La jove ha comptat desenes d'anècdotes al costat dels seus germans, destacant sempre que ella era la nena consentida i que els seus dos germans eren força entremaliats. El contacte entre ells mai no s'ha trencat i Tamara s'ha alegrat de les seves bones notícies i s'ha preocupat de les dolentes.

Quan Julio José es va separar de Charisse Verhaert, a Tamara li va saber molt malament i va estar al costat del seu germà, donant-li suport en tot. Sap que, després de vuit anys de matrimoni, la ruptura no va ser fàcil. Ara s'alegra, però també està una mica preocupada per les notícies que li han arribat.

Julio José Iglesias amb Viviane Domenico
Tamara Falcó ja ha vist la cara de la seva possible futura cunyada. | Europa Press

Julio José té nova parella. Es diu Viviane Domenico i amb ella ha passat uns dies de tranquil·litat a Espanya. Els han enxampat a la tornada de les vacances a l'aeroport i Julio ha reconegut que «el meu cor està molt bé, de meravella, com sempre».

Davant la insistència de la premsa, que Tamara també coneix bé, ha confirmat que es tracta d'una amiga especial que estava coneixent. Fa un temps explicava que «m'ho estic passant de meravella, estic obert a conèixer gent nova, però necessito temps».

Tamara Falcó i la boda que podria preparar ella mateixa

Tamara Falcó també s'ho pensa molt bé abans de fer passos importants en les seves relacions sentimentals. Així doncs, vol que el seu germà estigui convençut, abans de conèixer la que podria ser la seva nova cunyada.

Tamara és l'actual propietària de El Rincón, la finca que va heretar del seu pare i en què es van casar Julio José i Charisse el 2012. Qui sap si ara serà ella mateixa l'encarregada d'organitzar les noves noces del seu germà, al mateix lloc i ja com a propietària del restaurant que planeja obrir en aquesta finca.

▶️ Vídeo del dia