Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós

Enrique Ponce sap que el seu sogre està dolgut perquè hi ha mentides en la relació

Ponce ha rebut un clar missatge del seu sogre

Enrique Ponce encara no s'acaba de creure la polèmica que s'ha generat amb la mare de les seves filles. I és que la notícia que Paloma Cuevas podria estar vivint un idil·li amb Luis Miguel ha caigut com una desagradable sorpresa al nucli familiar.

Així mateix, Paloma no ha sortit a desmentir la informació, que alguns al seu voltant confirmen. Per la seva banda, Ponce sí que hauria trencat la relació que mantenia amb Luis Miguel, amb qui, juntament amb les seves respectives dones, havia tingut una bona amistat. 

Fins i tot Ponce i Paloma són padrins d'un dels fills de Luis Miguel, i per això la relació entre ells és clarament estreta. Però, segons sembla, amb la separació del torero i la dissenyadora, Luis Miguel hauria pres partit per Paloma, de manera que Enrique ja fa dos anys que no té cap contacte amb ell.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas i Luis Miguel, al centre de la imatge (i de la polèmica) | Xarxes Socials

Així doncs, aquest sorprenent romanç de l'estiu ha aconseguit enterbolir la calma tensa familiar. Segons sembla, Paloma està molt disgustada, ja que només són amics, com eren abans i sí que s'han vist últimament, però per amistat, res més.

Fidel al seu estil, ella no ha volgut sortir a desmentir ni a aclarir res perquè considera que l'única cosa que pot passar, si ho fa, és que se segueixi amb el rumor que no sembla del tot cert. Qui sí que ha sortit al pas, sense problemes, i fidel a l'elegància i sinceritat que el caracteritza és Victoriano Valencia.

Enrique Ponce rep les clares paraules del seu exsogre

El pare de Paloma Cuevas ha dinat amb uns amics, entre els quals hi havia Ortega Cano. El motiu de la reunió era precisament recolzar el torero per la situació tan complicada que està vivint a nivell personal.

Victoriano no és formalment el sogre d'Enrique Ponce, ja que està formalment separat de Paloma. Tot i això, després de tants anys junts i que Victoriano hagi estat durant molts anys l'impulsor de la carrera taurina de Ponce, l'afecte entre ells segueix intacte.

Victoriano, fràgil de salut, ha hagut d'ajudar-se en el personal del restaurant i en els seus amics per arribar fins al vehicle amb què ha marxat del local. La premsa, sempre pendent de les grans ocasions, ha intentat treure declaracions i una mica d'informació dels comensals.

Imatge de Victoriano Valencia, el pare de Paloma Cuevas i exsogre d'Enrique Ponce
Enrique Ponce ha rebut les primeres paraules públiques del seu exsogre | Europa Press

Així com altres, entre ells Ortega Cano, han fet cas omís a les preguntes, Victoriano no ha tingut cap objecció a aturar-se i respondre les preguntes de la premsa.

El pare de Paloma ha desmentit totalment que Paloma i Luis Miguel estiguin junts: «Són amics de fa molts anys, Paloma és padrina d'un fill de Luis Miguel. La relació és d'anys i anys». A més a més, precisava que «són grans amics i s'han trobat aquí, segueixen sent grans amics».

Valencia no entén el final de la relació

Com que l'home volia parlar d'un tema sobre el qual sembla que impera la llei del silenci, la periodista d'Europa Press va aprofitar l'ocasió. Així, li va preguntar també per la ruptura de la relació entre Ponce i el 'Sol de Mèxic'.

Victoriano, prudent i reflexiu considera que «tampoc hi ha hagut motiu» per fer-ho. Tot i això, enviava un missatge al de Chiva que ho diu tot.

Enrique Ponce i Victoriano Valencia
Enrique Ponce sempre ha estat molt unit al seu sogre Victoriano | GTRES

«Cadascú pren unes directrius i aquesta és la vida», sentenciava. Amb aquestes paraules, a més de recriminar tímidament el que ha fet Ponce, demostra que ja ha passat pàgina amb el torero.

La seva filla va patir moltíssim amb la separació, però el temps tot ho guareix i ara és feliç. El seu pare, a qui cuida incansablement, també ho és, veient passar la vida i acceptant les coses com venen.