Fabiola Martínez

Fabiola Martínez assenyala el seu exmarit per explicar què passa amb el seu fill gran

Fabiola revela què ha passat amb Kike

Fabiola Martínez es va separar fa un any de Bertín Osborne i, des que van decidir posar punt final al matrimoni, la seva vida ha canviat de manera considerable.

Mentre que ella resideix a Madrid, i passa molt de temps amb els seus fills, el presentador i cantant viu a la seva finca de Sevilla. Una casa on, cada cert temps, venen els seus fills per estar amb ell.

Fabiola és una dona nova i sap que des que es va separar té l'objectiu de ser una dona coneguda per la seva personalitat i els seus mèrits. La veritat és que abans, de vegades, se la considerava com a 'la dona de Bertín'.

▶️ Vídeo del dia

Fabiola Martínez confessa per fi on són els seus fills

Ara, la model veneçolana mira cap al futur amb la il·lusió més gran del món. I tot i que ara no assisteix tant als esdeveniments, de vegades sí que apareix en alguns actes. Especialment, en aquells que tenen a veure amb causes benèfiques o, com en aquest cas, en un esdeveniment contra el càncer.

Muntatge Fabiola i Bertín Osborne
Fabiola Martínez no pot creure's que Bertín Osborne digui algunes de les coses que diu. | GTRES
 

Fabiola Martínez no s'ha volgut perdre la gala benèfica de l'Associació Espanyola contra el Càncer, que s'ha dut a terme a Marbella el passat dissabte 6 d'agost. L'ex de Bertín Osborne ha anat sola a l'esdeveniment i, tot i no estar al costat dels seus fills, sempre els té al cap.

Sobre ells, Fabiola revela que actualment Carlos es troba en un campament d'estiu. «Estic més pendent de Carlos, que el tinc en un campament a prop de Madrid perquè necessita una mica de disciplina i res».

Passa gairebé totes les vacances amb ell, mentre Kike fa uns dies que està amb Bertín Osborne. «Gaudint d'ell, tots dos. Kike està amb el seu pare a Sevilla i jo amb Carlitos a Madrid».

«Kike em necessita més per la condició que té»

D'altra banda, amb motiu del guardó que se li va donar a Terelu Campos, admet que és tota una lluitadora i la fa feliç que la reconeguin d'aquesta manera. «Bé, ella és una lluitadora. Jo crec que totes les persones que han passat per un càncer tenen dret a explicar la seva història i ser premiades perquè és duríssim», confessava fa uns dies.

Sobre el seu paper de mare, Fabiola opina que no és una lluitadora, sinó una mare com una altra més que ho dona tot pels seus fills. «Sempre dic que no és un tema de ser una mare especial, soc una mare, bolcada amb els meus fills. I bé, Kike que em necessita més per la condició que té, però realment soc igual de pesada amb l'altre».

També parla sobre la seva visita a Claudia Osborne i el seu bebè Micaela, i fa broma amb tenir un nou fill. «Sí, ja l'he vist. Preciosa, la vaig veure acabada de néixer i és molt bonica, a tots els nadons te'ls menjaries. Mira, a mi l'olor dels nadons em torna boja, si fos per mi, però no, ja no», lamenta.

Té algun projecte al cap l'ex de Bertín?

Fabiola Martínez admet que està una mica saturada d'esdeveniments i compromisos professionals i, per tant, ha decidit dur una vida més relaxada.

Fabiola Martínez i Eugenia
Fabiola Martínez amb Eugenia, una de les filles de Bertín. | GTRES
 

«Crec que he passat una època que a tot deia sí, assumint més coses del que moltes vegades podem tirar endavant. Ara vull estar una mica més tranquil·la. Només parlar de projectes és com 'vull descansar'».

La model veneçolana espera la trucada de Jesús Calleja per participar en el seu programa Planeta Calleja. «Bé, encara no sé res. Espero, jo encantada. És un programa que em diverteix molt perquè, a més a més, crec que no és només anar a parlar, sinó a demostrar, a posar-te a prova a tu mateixa», ha reconegut.