Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban es continua autodenominant la princesa del poble i fa plorar Andreíta

Belén Esteban demostra que no ha canviat gens ni mica i fa plorar Andrea Janeiro

Belén Esteban ha fet un pas més dins la seva recuperació del trencament de tíbia i peroné que l'ha tingut apartada de la televisió els últims tres mesos.

'La princesa del poble' feia, ni més ni menys, que 92 dies que no trepitjava el plató del seu programa, Sálvame. Així, és clar, la productora ha volgut rendir-li un gran homenatge.

Però, en aquest cas, el que no s'esperava Belén és que La Fábrica de la Tele li anés a preparar una benvinguda amb magnificència en la seva tornada al mitjà televisiu.

Captura d'imatge de 'Sálvame'.
Belén Esteban va tornar al programa tres mesos després de la caiguda | Mediaset

I és que són 13 anys els que porta la col·laboradora al programa dirigit per David Valldeperas. Per això, ja es trobava a faltar la madrilenya, que ha estat al dic sec massa temps.

Belén Esteban, rebuda amb tots els honors al seu programa

El cas és que al programa d'aquest dimarts, la col·laboradora de Sálvame arribava a les instal·lacions de Mediasetal lloc de copilot d'un descapotable.

I a més a més, apareixia per la porta de Telecincoa ritme de xaranga. Així doncs, un dia molt especial per a Belén, que també va veure's acompanyada per Adela González i els col·laboradors presents ahir. Per tant, un programa que mai podrà oblidar.

Captura de Belén Esteban entrant a Sálvame després de la seva caiguda i posterior trencament de tíbia i peroné
Imatge de la gran benvinguda de Belén Esteban a Sálvame | Mediaset

Tot just arribar, Belén va voler pronunciar unes paraules molt sentides quan era preguntada per Adela González. «Estic molt emocionada. M'agrada molt la meva feina i he parlat des de casa meva amb la tele», confessava Belén encara asseguda dins del descapotable.

'La princesa del poble' fa plorar la seva filla després de la rebuda

La veritat és que la mare d'Andrea Janeiro sap que ha passat per moments molt durs des que va caure el 25 d'abril. Belén s'ha perdut a plató tot el que s'ha anat comentant sobre Supervivientes o el naixement del fill de Jesulín.

De la mateixa manera, també el que va passar amb el matrimoni format per Ortega Cano i Ana María Aldón. Així doncs, han sigut molts els temes els quals no ha pogut parlar en directe. Per això mateix, només arribar a plató, aprofitava per referir-se a cadascun.

Imatge de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro dins d'un cotxe
Belén Esteban ha fet plorar la seva filla després de tornar a treballar | GTRES

Sobre la seva amiga Anabel Pantoja i la relació que manté amb Yulen Pereira, Belén confessa que la seva amiga ha d'estar «fregida» per veure el seu noi.

Belén opina de tot després de tres mesos en silenci

A més, sobre les crítiques d'Arelys a aquesta relació entre la sevillana i l'esportista, Belén Esteban opinava el següent: «Penso que el seu fill és gran i ella no ha estat bé moltes vegades».

Alhora, Belén també s'ha referit al testimoni de José María, el cambrer sevillà amb qui suposadament Anabel hauria tingut una relació abans d'entrar a Supervivientes. «No ha enganyat Omar en cap moment i ella soltera pot fer el que li doni la gana», sentenciava de manera contundent.

Amb ajuda d'unes crosses va anar entrant al plató amb ritme pausat, i es va abraçar els seus companys, que l'esperaven amb tota la il·lusió. «Molt llarg se m'ha fet. T'emociones perquè veus molta gent que fa temps que no veus, soc molt ploranera. Veure el meu equip, els meus companys, com estic tant amb ells els tens molt d'afecte», deia emocionada la col·laboradora.

Minuts després, la madrilenya recordava el calvari que ha patit. «No he estat tres mesos bé i no vull pensar en això del darrere, vull tirar endavant», va concloure Belén.