Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Ortega Cano a un photocall

José Ortega Cano canvia el seu testament i perjudica el fill que més ho necessita

José Ortega Cano no s'ho ha pensat dues vegades

José Ortega Cano ha fet un nou pas en la seva relació amb Ana María Aldón. El dretà ha pres la decisió de fer canvis al testament, sense pensar en com pot afectar això els seus fills.  

Des que la gaditana va desaparèixer del mapa, no es parla de res més. Fa una mica més d'un mes, els col·laboradors de Viva la vida es van mostrar molt preocupats en veure que la dissenyadora no agafava les trucades ni es presentava al seu lloc de treball.

«No sabem res d'ella, no hem pogut parlar directament amb ella. El seu telèfon fa dies que està apagat», va assegurar la mateixa Emma García.

Després d'aquesta estampida, l'encara dona de José Ortega Cano va reaparèixer amb magnificència. L'exconcursant de Supervivientes va decidir anar al plató de Déjate querer per parlar de l'infern pel qual està passant.

«Han passat coses que de cap manera permetré que passin més, no els ho permetré a ningú, això ho tinc molt clar. Que m'humiliïn i ho permetin, faltes de respecte…».

Tot i que ha reconegut que segueix amb el seu marit, els rumors de separació no han deixat d'augmentar. De fet, els darrers dies, ha sortit a la llum que Ana María estaria buscant pis al marge de l'habitatge familiar.

«Ja sabíeu que jo estava buscant una casa, però això és al marge de la situació personal que jo tingui en aquests moments. Busco una casa per tenir un sostre on tenir la meva independència, per fer-hi el que jo vulgui fer, sigui muntar un taller de costura o perquè la meva família s'hi quedi si venen a veure'm».

Ara, s'ha fet pública la dura decisió que José Ortega Cano ha pres i que pot significar el principi de la fi de la relació.

Gloria Camila i Ortega Cano
José Ortega Cano posa la casa familiar a nom de la seva filla. | CatalunyaDiari

Ortega Cano no ha pensat en els seus fills

Aquest dilluns, 25 de juliol, Carmen Borrego va anunciar a Sálvame la bomba definitiva que demostraria que el matrimoni està pràcticament trencat. Segons ha apuntat la col·laboradora, José Ortega Cano ha pres la ferma decisió de posar a nom de Gloria Camila la casa on viu amb Ana María Aldón.

Un moviment que, sens dubte, no li ha semblat gaire bé a la de Sanlúcar de Barrameda. Amb aquest gest ha beneficiat la influencer, deixant els seus altres dos fills totalment desprotegits.

«La darrera decisió d'Ortega Cano és posar la casa conjugal a nom de Gloria Camila», va començar explicant la tertuliana de Telecinco. "La casa del meu marit". Ana María insisteix molt en això, perquè ella és conscient que aquesta no serà mai casa seva ni la del seu fill. Estic convençuda que se n'assabenta per la família».

«Ella s'espanta quan s'assabenta que la casa passarà a nom de Gloria Camila. Creu que hi ha una campanya darrere seu, que ella no és conscient de tot el que s'està dient i que, quan això es trenqui, està espantada de tot el que hagi de sortir i que se n'ha dit a l'esquena».

A més, Carmen també va fer públiques les inquietuds que la dona de José Ortega Cano té actualment. I és que el que més el preocupa és el benestar del fill que tenen en comú.

«Ella té una inquietud respecte al moment en què es produeixi l'anunci de la separació. Crec que no hi està mirant», va assegurar Borrego.

«Té una gran preocupació pel dia que es materialitzi aquesta separació, per la situació i les condicions en què quedi la persona que tenen en comú i ella està lluitant per aquesta persona. Ella tem i està espantada pels moviments que puguin afectar-la com a mare».