Primer pla d'Almudena Cid.

Almudena Cid, enxampada amb el seu nou xicot just quan Christian Gálvez vol tornar

Almudena Cid ha tornat a somriure gràcies a una persona molt especial

Almudena Cid s'ha convertit en una de les cares més estimades de la premsa des que va posar punt final al seu matrimoni amb Christian Gálvez. Segons ha sortit publicat, el presentador va prendre la iniciativa en un moment completament inesperat, però ara tot és història. Cid ha tornat a trobar l'amor gràcies a Gerardo, un exfutbolista que va treballar al Real Madrid.

Almudena Cid ha passat per un moment delicat perquè no està acostumada a parlar de la seva vida privada davant d'estranys. No obstant això, quan van anunciar que s'estava separant del seu marit, no va tenir més remei que fer un pas endavant i explicar la veritat. No n'ha parlat mai malament, però la seva família ha deixat clar que l'actriu no ha tingut res a veure en el fracàs sentimental.

Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid torna a creure en l'amor i està encantada | CatalunyaDiari

Almudena ha recuperat el seu somriure gràcies a un esportista que, actualment, treballa com a assessor, un home força desconegut. Gerardo Berodia ha tractat la seva carrera amb la més absoluta discreció, tot i que en algun moment va ser força popular. Actualment, està retirat i es dedica a ajudar joves futbolistes que volen triomfar als camps.

Almudena, segons informa la revista Semana, està molt il·lusionada i no ha trigat gaire temps a confiar en el seu nou xicot. De fet, ja el coneixia quan estava casada amb Christian, ja que són amics des de fa força anys. «Tots junts feien plans i compartien moments abans que s'enamoressin», informa la publicació.

Christian Gálvez ha decidit tornar a primera línia gràcies a un programa que promet ser la revolució de l'estiu. Es diu Esta noche gano yo i el presenta al costat de Carolina Cerezuela, una de les comunicadores més cotitzades de la pantalla petita. Fer aquest pas no li ha costat, ja que l'ex de Cid està acostumat a formar part dels projectes més ambiciosos.

Almudena Cid coneix bé la seva nova parella

Almudena sempre ha deixat clar que seguia confiant en l'amor, tot i que s'havia endut una gran decepció amb la seva última experiència. A través de Semana, s'han posat en contacte amb l'entorn i han descobert una cosa interessant. L'actriu fa molt de temps que coneix Gerardo perquè «tenen el mateix cercle d'amics».

Muntatge fotogràfic de Christian Gálvez i Almudena Cid.
Almudena Cid vol tenir una bona relació amb el seu exmarit | CatalunyaDiari

Cid ha arribat a un acord de divorci amb el seu exmarit per passar pàgina com més aviat millor i per poder avançar sense guardar cap rancúnia a ningú. L'exfutbolista l'ajudarà en aquesta tasca, ja que li està ensenyant a gaudir de l'estiu al màxim. Els han enxampat a una ciutat de vacances amb una actitud afectuosa. Per tant, ja no podran amagar més la seva història d'amor.

Christian ha tornat a la televisió, està més exposat que mai i és possible que els reporters intentin indagar en aquesta història. Tothom vol saber què pensa sobre el nou idil·li de la seva exdona, ja que van estar més d'una dècada junts. Però, l'antic líder de Pasapalabra és força discret. Per això, el més probable és que no respongui a cap pregunta.

Almudena Cid ha aconseguit oblidar-ho tot

Almudena té fama de ser molt generosa. Per això no ha muntat cap escàndol després de trencar amb Christian Gálvez. Podria haver guanyat molts diners, però totes les entrevistes que ha fet les ha fet des del respecte. Mai no ha dit res desconegut i ha atès els reporters amb un to amable, tot i que no vivia un bon moment.

La gimnasta seguirà sent prudent i mantindrà la privacitat de Gerardo, ja que ell no vol saber res de la premsa del cor. De fet, els han enxampat de manera casual i no han tret cap benefici de la portada que han protagonitzat. El que sí que és cert és que l'ex de Gálvez ha aconseguit una cosa: oblidar el fracàs sentimental i tornar a creure en l'amor.