Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient

Belén Esteban preocupada: li podria passar el mateix que a Rocío Carrasco

La col·laboradora s'ha posat en el pitjor escenari

Belén Esteban està en un moment molt complicat en l'àmbit laboral. Diàriament, ella veu que cada vegada més espectadors de Telecinco demanen a les xarxes que deixi de treballar a 'Sálvame'. L'acusen de no estar-hi implicada i de no aportar valor al programa.

Però, per si no n'hi hagués prou, també es rumoreja que aquest format de programa serà eliminat pròximament. Belén té por que d'un dia per l'altre faci cap a l'atur, i que li pugui passar igual que a altres cares conegudes. En concret, no desitja viure el mateix que Rocío Carrasco, que es va quedar sense feina perquè el 'Mediafest', en què era concursant, es va eliminar.

Es va eliminar d'arrel i per sorpresa, perquè la nova directiva de Mediaset volia fer una volta de rosca a la cadena. Per això Esteban està espantada per la situació. I més ho estarà després de les declaracions que ha fet Jorge Javier, perquè no són gens falagueres.

Belén Esteban, temorosa i cauta després dels rumors

Belén Esteban sap que els canvis han començat a Telecinco des que la nova directiva ha pres possessió del càrrec. Així, el concurs de música on participava Rocío ha desaparegut de cop. I, a més, 'Sálvame' també ha reduït el seu temps d'emissió.

Davant d'aquestes circumstàncies, Estebán està temorosa de quedar-se sense el seu lloc de treball a la televisió. Més després que Jorge, que es rumoreja que podria ser acomiadat, ha concedit una entrevista a la web de la cadena i s'ha mostrat poc optimista. Només començar li han preguntat sobre què l'espera professionalment i la seva resposta ha estat aquesta: «No tinc futur».

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban té por a quedar-se sense programa d'un dia per l'altre. | Telecinco

«M'encanta no tenir futur, una de les coses que més he après és no pensar en el futur. Porto tota la meva vida pensant-hi, el meu pare m'ho va inculcar. I en aquest moment de la meva vida, amb cinquanta-dos anys i mig, no em preocupa el futur, em preocupa l'avui».

A això Belén Esteban ha vist que hi ha afegit: «La meva situació professional ja no és la de fa deu anys. A mi em diuen fa deu anys que es formaria tot l'enrenou que s'ha format aquests mesos al meu voltant i hauria dit: 'Mare meva, la que em ve a sobre, què serà de la meva vida? Quin horror!'».

«'No seré un home de profit'. Però ara he après que, passi el que passi, s'accepta amb un somriure i donant les gràcies».

Belén Esteban aplaudeix la defensa de 'Sálvame'

Belén Esteban ha vist que el seu amic i company també ha aprofitat per defensar la continuïtat de 'Sálvame' a Telecinco. La seva manera de fer-ho ha estat dient: «Hauria de quedar-se perquè segueix alguna cosa fent important que és l'acompanyament. Crec que asseure't davant d'un aparell, posar un programa i que et segueixi acompanyant amb situacions absurdes, em sembla molt necessari».

«Reivindico un programa en què es parli del no-res. A 'Sálvame' es parla tant del no-res que crec que veure'l és com meditar».

Així mateix, ha exposat: «Es consolida com el programa més esquizofrènic de la història de la televisió. Sí, perquè ventilem el que ens passa de cara al públic, cosa que a qualsevol empresa diuen que no facis. I tot ensenyant tots els trucs, l'espai continua tirant i això em sembla prodigiós».

«És el format que més operacions a cor obert ha resistit i continua».

'La Esteban' ho ha sentit dir que canviaria una mica de l'espai: «El que hem fet ha estat uniformar-nos massa amb la realitat i jo quan veig la televisió vull veure bogeries. Per això, m'agradaria que portéssim maquillatges extremats, que ens vestíssim com si anéssim a la inauguració d'un 'after'. M'agradaria que tot fos menys aferrat a la realitat en qüestió estètica».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp