Imatge d'Elena Huelva i Manuel Carrasco a l'hospital

Manuel Carrasco comparteix el seu secret amb la germana d'Elena Huelva

El cantant segueix molt unit a la família d'Elena Huelva

Manuel Carrasco va ser dels que més va sentir la mort d'Elena Huelva. Al començament d'any, la influencer perdia la vida a conseqüència d'un sarcoma d'Ewing. El cantant de Huelva sempre va estar al costat de l'escriptora, donant-li suport i forces per seguir lluitant.

El seu missatge de comiat a les xarxes va commocionar tothom, demostrant l'estreta relació que tots dos mantenien. Una relació que encara segueix molt viva, personificada a la figura de la germana d'Elena. En una data molt especial per a Carrasco, aquest compartia un preciós missatge rebut de part d'Emi.

Carrasco i el missatge que li torna el record d'Elena Huelva

Manuel Carrasco continua estant de dol per la trista pèrdua d'Elena Huelva. La jove, de només 22 anys, va ser tot un exemple de superació enmig de la lluita contra la malaltia. La seva vitalitat i el seu somriure etern sempre perviuran en el record d'aquells que van tenir la gran sort de conèixer-la.

Impossible no encomanar-se del seu optimisme i de les seves esperances de vèncer una guerra que cada dia minvava les forces. Amb ella va estar l'exconcursant d'Operación Triunfo que li va rendir un emotiu homenatge quan el tres de gener passat perdia la vida.

Moltes cares famoses com Sara Carbonero van sentir com a pròpia la seva mort, inundant les xarxes amb missatges en record de la sevillana. Tres mesos després del comiat, encara se succeeixen les publicacions en record d'Elena Huelva, ja lligat a la lluita contra el càncer.

Foto d'Elena Huelva i Emi Huelva
Elena Huelva va estar sempre acompanyada per la seva germana Emi | Instagram (@EMIHUPA)

Manuel va lluitar amb el dolor per la pèrdua d'Elena Huelva com millor va saber, bolcant-se en la música i la seva família. Va decidir dedicar una cançó a l'andalusa com a mostra del seu amor i d'aquella unió que encara perviu. Per a la família de la jove, Carrasco ha estat de vital importància i s'han mostrat agraïts per tot allò que ha fet tant per ells com per Elena.

Mostra d'aquest agraïment és la foto que va compartir el cantant a les xarxes socials. Una foto que demostra el gran afecte que li té la família, especialment l'Emi, la germana de la influencer.

Manuel Carrasco s'emociona: «Quants moments bonics al teu costat»

Tothom que recorda a Elena Huelva la descriu com una jove feliç, somrient i amant de la vida. A tan primerenca edat, ja sabia què era lluitar contra una malaltia incansable, i ho feia sempre amb optimisme. El seu lema «les meves ganes, guanyen», es va convertir en tot un símbol al qual es va aferrar fins a l'últim moment.

Per a Manuel Carrasco, el record de la influencer és molt més personal. Des del primer moment es va bolcar amb la causa i no la va deixar sola en cap moment. Va patir com el que més quan el tractament no funcionava i va seguir aferrant-li la mà per donar-li ànims i forces.

Emi Huelva felicitant a Manuel Carrasco
Elena Huelva va significar molt per a Manuel | Instagram @manuelcarrasco_

Amb el temps, Carrasco va acabar formant part de la família, compartint amb ells tota mena de moments. Un d'ells el va rescatar la germana d'Elena per felicitar l'intèrpret al 42 aniversari.

«Feliç aniversari, Manuel Carrasco, t'estimo molt, quants moments bonics al teu costat», escrivia Emi. Una felicitació acompanyada per una foto on tant ella com Elena Huelva apareixen al costat de Manuel, somrients.

Una demostració del que ell va representar a la vida de l'escriptora i també del seu entorn més íntim. Una relació propera i còmplice que va traspassar a molts i la passió de la qual per la música els va unir fins al final.

Quan Elena tristament va morir, l'exconcursant d'OT es va voler bolcar amb la família, especialment amb l'Emi, de qui va estar molt pendent. «No oblidaré mai els moments que hem viscut junts, dalt i baix l'escenari al costat del teu àngel de la guarda, la teva germana Emi», publicava.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp