Belén Esteban cridant

Belén Esteban pronuncia les paraules que Andrea no s'esperava i deixa Jesulín en xoc

Belén Esteban els ha deixat bocabadats

Belén Esteban està afrontant uns últims mesos molt durs a causa del trencament de tíbia i peroné que va patir en ple directe de Sálvame.

Aquest accident l'ha fet allunyar-se de la televisió i haver de passar per quiròfan, fent que afrontés el pitjor moment de la seva vida. Tot i això, la recuperació està en procés i ha tornat momentàniament com a entrevistada al Deluxe.

Un programa on ha parlat d'aquest tràngol, però també de la seva filla, Andrea Janeiro, i fins i tot del seu ex, Jesulín de Ubrique. Paraules les que ha pronunciat sobre ells que els deuen haver sorprès, com també han deixat estupefactes els espectadors. Sí, perquè ningú no les esperava.

▶️ Andrea Janeiro reaparece y sorprende con su imagen: Así luce tras cumplir 23 años

Belén Esteban i les seves declaracions sorprenents

La col·laboradora de Sálvame s'ha sincerat com mai a plató i ha relatat l'infern que ha viscut. Fins i tot ha anat més enllà i ha confessat una cosa que ha amagat un temps: li han hagut de fer una biòpsia ginecològica urgent. Afortunadament, el resultat ha indicat que el seu problema era benigne i només ha estat un ensurt.

Però si ha sorprès amb alguna cosa, ha estat amb les seves paraules sobre Andrea i el nou germà que aquesta ha tingut per part del seu pare. I és que Belén Esteban el primer que ha fet ha estat felicitar el seu ex pel naixement del nou nadó. Ha dit: «Des d'aquí vull donar l'enhorabona tant a Maria Josep com a Jesús per l'arribada del fill».

A això ha afegit: «No vull que em pregunteu, perquè no en parlaré més, però per la part que em toca està molt feliç i estem molt feliços. Molts cops la premsa no té ni idea del que diu».

Belén Esteban a un plató de televisió després del seu accident
Belén Esteban ha donat l'enhorabona al 'Deluxe' al seu ex | Telecinco

Aprofundint en el tema, sense voler entrar en detalls, ha exposat: «Igual que he parlat malament de Jesús en molts sentits, aquesta vegada no. He de dir que jo estic molt contenta de com està la situació amb la persona que hi ha d'estar. Potser em renyen, però espero que no».

«Si coneix la personeta que ha vingut? He de dir que sí, tot està bé i correcte». D'aquesta manera, ha deixat clar que la noia ja ha vist el seu nou germà. Una informació que ha sorprès perquè no se sabia res de la trobada familiar.

Per no entrar més de ple en l'assumpte, Belén Esteban ha tancat el mateix dient: «No entraré en més detalls. Però com quan he hagut de criticar, crec que és lleial dir quan s'han portat bé».

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén Esteban ha sorprès explicant l'inesperat retrobament familiar | Catalunya Diari

«Desitjo de cor que María José estigui bé, que estiguin felicíssims amb el seu bebè. Per la part que em toca, espero que no es molestin, perquè sé que ells no volen parlar, ningú no se n'ha assabentat i la meva filla l'ha conegut. Tot fenomenal i molt bé».

Belén Esteban revela una altra dada inèdita

Belén Esteban ha mantingut des de fa anys una tensa relació amb el pare de la seva única filla i amb la dona d'aquest. Tot perquè, segons ella, no han actuat convenientment amb la noia.

Jesulín i Belén Esteban fa anys
Belén Esteban també ha explicat que la seva exfamília política s'ha preocupat molt per ella durant aquests mesos | Europa Press

Precisament per aquest motiu ha sorprès la felicitació que els ha donat i la confessió que ha fet després. I també que ha revelat que la família Janeiro s'ha preocupat des que va patir l'accident.

Així, ha afirmat: «Han preguntat per mi, no a mi directament, però s'han preocupat de mi». «Per mi s'han preocupat, però no diré qui».