Belén Esteban en un plató de Telecinco visiblemente alterada

El vídeo de Belén Esteban que ha encès totes les alarmes: totalment sola

Belén Esteban, protagonista sense voler d'un vídeo de la guanyadora de 'Drag Race Canada'

Belén  Esteban ha tornat a ser protagonista d'una anècdota curiosa que la relaciona amb una 'drag queen' que va guanyar un famós concurs al Canadà. El cas és que Manchester (Anglaterra) ha viscut la «trobada» de dues dives.

Encara que cap de les dues es va adonar de la presència de l'altra, Belén Esteban i Priyanka van coincidir en un moment donat a Manchester.

La guanyadora del 'Drag Race Canada' va publicar un vídeo a Instagram on apareixia l'estació de tren de Manchester, mostrant algunes de les persones que hi havia. Els seguidors espanyols i, especialment, de la col·laboradora de 'Sálvame', van estar molt àvids per veure una cara més que coneguda: Belén Esteban.

El vídeo de Belén Esteban i Priyanka que s'ha fet viral

La princesa del poble acaba de donar per finalitzades les seves vacances. La tertuliana del programa de Telecinco ha estat uns dies al Regne Unit al costat del seu marit, Miguel Marcos.

Allà, Belén ha visitat ciutats com Londres, Liverpool o Manchester. En aquesta última, casualment, es va trobar de forma fortuïta amb una deessa de l'espectacle sense adonar-se'n.

«Belén Esteban en un vídeo d'Instagram de la guanyadora del 'Drag Race Canadà' és tot el que ens faltava», publicava un usuari. Després de la piulada, el vídeo de Belén Esteban es va tornar viral i va ser el més comentat d'ahir a les xarxes socials.

Com és habitual, les piulades més enginyoses han esta plenes d'imaginació i han reaccionat amb imatges molt divertides, com aquestes:

Belén Esteban gaudeix de les seves vacances amb el seu marit a Anglaterra

Al seu torn, la col·laboradora de Telecinco, Belén Esteban, no ha parat de viatjar en tot l'estiu. La tertuliana començava les seves vacances a Benidorm i prosseguia el seu descans fent una escapada romàntica a Tenerife al costat del seu marit, Miguel Marcos.

Mentrestant, la setmana passada, la princesa del poble va viatjar al Regne Unit. Belén ha fet un recorregut per les ciutats més importants del país.

Evidentment, La de Paracuellos ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram diverses fotos icòniques del viatge. En algunes, Belén apareix amb la seva maleta a les estacions de tren que ha visitat.

La primera ciutat que Belén va visitar va ser Londres. Allà, la dona de Miguel Marcos va veure el Palau de Buckingham, el barri de Camden Town i el seu important mercat. La capital britànica no és desconeguda per la col·laboradora de 'Sálvame', ja que hi ha anat diverses vegades a veure la seva filla Andrea, que estudia allà.

Després d'uns dies intensos a Londres, Belén Esteban es va dirigir cap a la ciutat dels Beatles, Liverpool. Allà, ha visitat una exposició sobre 'Titanic' que li va encantar.

La madrilenya ha viscut intensament el seu viatge i ha volgut explicar als seus seguidors algunes recomanacions. Sobre The Cavern Club, Esteban ha dit el següent: «Diuen que The Cavern Club és el millor club de segle XX. Aquí van tocar 'The Beatles' 296 vegades», va publicar a les seves xarxes socials.

Després del seu recorregut per Liverpool, la tertuliana de Mediaset ha agafat un altre tren per visitar el seu últim destí de vacances pel Regne Unit. Belén Esteban ha viatjat a Manchester per amarar-se encara més de la cultura anglesa. Allà ha pogut gaudir dels seus carrers i visitar punts d'interès com Chinatown, el segon barri xinès més gran del Regne Unit.