Primer pla de Carlota Corredera amb mascareta

Carlota Corredera torna a dictar sentència: «Rocío arribarà on vulgui»

Carlota Corredera ha opinat clarament sobre l'actual situació que travessen els Mohedano

Carlota Corredera s'ha tornat a posicionar un cop més al bàndol de la seva gran amiga Rocío Carrasco. Així, ha opinat sobre els últims moviments d'Ortega Cano i la seva filla Glòria Camila, que estarien pensant a prendre mesures cautelars.

«Ortega Cano ha de fer el que els seus advocats diguin, en té tot el dret», ha opinat.

«Rocío no ha dit res, no ha parlat del matrimoni de la seva mare, ha dit que per ella no va ser una decisió encertada i ho mantindrà fins al final». D'aquesta manera, la presentadora no ha dubtat a treure un cop més la cara per Carrasco.

«Jo tinc la consciència tranquil·la i no tinc cap problema pel que fa a la meva relació amb Rocío, ja sigui com a germana, cunyada, parella... Com sigui, si no tens res a amagar, no has de tenir por a res», ha recalcat Carlota.

A més, la presentadora també ha donat el seu punt de vista sobre com va veure Rocío en el seu retorn a 'Sálvame' després d'estar força temps allunyada de la televisió.

«La veig molt bé, la vaig veure l'altre dia, molt tranquil·la, molt segura i alliberada», ha assenyalat. «A mi em va fer molt feliç veure-la així, amb ganes de fer aquesta segona docusèrie».

Carlota té molt clar que Rociíto actuarà igual que ho va fer durant la primera part del fil. «Malgrat tot el que s'ha dit de 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', no dubto que sempre ha mesurat les seves paraules».

D'aquesta manera, «farà exactament el mateix en la segona part». A més, insisteix que «si hi ha alguna cosa que caracteritza Rocío és que és una persona molt assenyada. Arribarà fins on vulgui arribar».

Al seu torn, l'estrella de 'Sálvame' també ha opinat sobre l'actitud que haurien de mostrar Glòria Camila i José Fernando davant el testimoni de la seva germana. Sobretot, sobre els famosos manuscrits de la Jurado que prometen desemmascarar la seva família.

Carlota Corredera es pronuncia sobre la relació de Rocío Carrasco amb els seus germans

«Rocío no ha dit que els ensenyi, ha dit que existeixen. Jo si fos José Fernando o Gloria Camila, parlaria amb Rocío Carrasco i li demanaria que em deixés llegir-los».

«M'encantaria que la meva mare parlés, a través dels seus escrits, sobre com se sentia i de les seves vivències», ha confessat.

Corredera insisteix que «intentaria conèixer el contingut, però ja ho va deixar molt clar l'altre dia: és l'hereva universal i aquests manuscrits són seus», ha sentenciat.

De moment, tant Ortega  Cano com els Mohedano s'estan preparant per a tot el que comportarà l'arribada de la tardor. Es parla molt sobre la por que tenen al que pugui explicar Rociíto.

«Glòria Camila i José Ortega Cano ja tenen previst sol·licitar mesures cautelars», informaven a 'El programa del verano'.

Unes mesures enfocades a «la possible exposició als mitjans per part de Rocío Carrasco o continguts que previsiblement apareixeran a la docusèrie».

A més, Glòria Camila no està disposada a permetre que es malmeti la imatge del seu pare. «La preocupa l'estat de salut del seu pare, lògicament no passa pel millor moment personal». Però, sobretot, «pel que li pot venir per les possibles declaracions de Rocío Carrasco».

Respecte a la relació amb els seus fills, Corredera també es manté ferma. «Una persona que ha passat pel que ha passat, necessita pensar cada dia que sempre hi haurà una porta oberta amb els seus fills».

«Jo ho penso com a mare que soc. Necessitaria saber-ho, per molt llunyana i complicada que la vegi. Al documental sempre ha parlat amb molt afecte dels seus germans, mai no he escoltat una mala paraula de José Fernando i Gloria Camila».