La seu de Mediaset a Madrid, il·luminada amb els colors del grup empresarial

'Mediaset' acaba amb un dels seus programes icònics: «Tanca temporalment»

'Mediaset' tanca el pis de 'Solos' per a centrar-se en un nou concurs

Jorge Javier Vázquez i els seus companys de Telecinco tenen un gran talent en el món de l'espectacle, especialment creant concursos. Fa gairebé un any van emetre el primer programa de 'Solo/Sola', un 'reality' en el qual el famós de torn havia d'aïllar-se en un pis instal·lat a 'Mediaset'.

L'espai s'emetia en Mitele Plus, la plataforma de pagament del grup, i tenia força èxit entre el públic jove. Però, la cadena va voler innovar ficant a l'apartament a una parella, canvi pel qual el format va passar a anomenar-se 'Solos'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els primers a participar van ser Rafa Mora i la seva xicota Macarena, que van deixar el llistó molt alt i van servir de reclam per a la resta. Són molts els famosos que han desitjat viure al pis de 'Mediaset', encara que haguessin de compartir els seus secrets amb l'audiència.

Tot i això, els responsables de Telecinco han decidit tancar el programa temporalment, ja que tenen plans millors per als espectadors. La temporada de setembre serà una de les més revolucionàries i 'Solos' no té cabuda a la graella.

Les últimes concursants han sigut Amor Romeira i Carolina Sobe, totes dues conegudes per haver participat a 'Gran Hermano'. Els seus detractors asseguren que s'han carregat el programa, tot i que la cadena ja tenia previst eliminar-lo de la seva oferta.

«Les portes del 'piset' tanquen temporalment perquè aviat obrirà les seves la casa dels secrets. En 'Secret Story' podrem seguir gaudint de la convivència en directe i segur que tindrem mil i un moments per al record».

Les paraules anteriors pertanyen a un comunicat publicat per Telecinco per silenciar els rumors. Seguint aquest discurs, 'Solos' funcionava perfectament, però prefereixen concentrar els seus esforços en el nou 'reality'.

El grup dona l'esquena a 'Solos' per raons de pes

Anabel Pantoja va ser la primera concursant de 'Solo/Sola' i de fet, els seus responsables tenien moltes esperances posades en ella. No obstant això, la col·laboradora no va complir amb les expectatives i va abandonar el concurs poc després de començar.

Els directors de 'Solos' es van adonar que era millor convidar a dos famosos a viure al 'piset', fórmula que va convertir el programa en un èxit. Malgrat això, 'Secret Story' ve trepitjant amb força i 'Mediaset' ha preferit concentrar-se en aquest projecte.

Jorge Javier serà el presentador d'aquest misteriós format que encara no ha confirmat a cap dels seus concursants. Tanmateix, les xarxes socials ja han començat a fer les seves apostes, encara que de moment cap famós ha fet un pas endavant.

Així doncs, Carolina Sobe i Amor Romeira han posat punt final a la seva última aventura televisiva per culpa d'aquest programa. Encara que els experts asseguren que han fet una bona feina, res és comparable amb el joc que donaran els participants de 'Secret Story'.

L'última estratègia de 'Mediaset': potenciar Mitele Plus

Jorge Javier serà l'encarregat de liderar el nou full de ruta que volen seguir els seus responsables. Per això, tot fa pensar que pretenen tenir cura dels continguts de pagament de Mitele, motiu pel qual han eliminat 'Solos'.

'Secret Story' també comptarà amb connexions en directe a les quals es podrà accedir pagant una quota. El sistema és idèntic al de 'Solo/Sola', però amb la diferència que en aquesta ocasió els espectadors podran gaudir de famosos de primera categoria.

Anabel Pantoja va aconseguir que el seu programa obtingués una gran popularitat, però després d'ella no hi ha hagut personatges importants. Va ser un bon reclam per obrir pas, però cap dels seus successors ha tingut tant d'èxit com ella.

Carolina Sobe sempre s'ha caracteritzat per ser molt sincera, així que segurament pot tenir una opinió molt clara sobre aquest enrenou. S'atrevirà a compartir-la amb els seus seguidors o tindrà por a les represàlies que pugui patir?