Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández i el seu delicat estat de salut: «Vaig arribar a l'hospital amb ajuda»

El col·laborador de 'Sálvame' s'ha confessat amb els seus companys

Kiko Hernández està vivint uns mesos molt complicats. I és que no només ha perdut una gran amiga, com era Mila, sinó que, a més, ha vist empitjorar la seva malaltia.

Ens estem referint a l'artritis psoriàsica que pateix des de fa temps i que li provoca dolors a les articulacions i problemes de mobilitat. Tanmateix, però, això no és tot.

El col·laborador ha reconegut a 'Sálvame' que, a més, fa un temps va haver d'acudir a urgències per un altre problema seriós de salut. Així ho ha revelat per sorpresa als seus companys i als teleespectadors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Hernández confessa la seva visita urgent a l'hospital

L'esmentat col·laborador sempre intenta mantenir la seva vida privada allunyada dels mitjans. D'aquí que parli molt poc d'ella. No obstant això, ara ha fet una excepció.

En 'Sálvame' s'ha comentat l'ingrés hospitalari d'Amador Mohedano per una úlcera sagnant. Un problema que aquest i persones del seu entorn han considerat que s'ha produït pels nervis que ha patit. Aquests referents, entre altres coses, a comentaris que s'han fet en el programa per part de María Patiño sobre Rocío Jurado.

No obstant això, Kiko ha volgut 'llençar per terra' aquestes acusacions. I ho ha fet revelant que ell va passar fa un temps per una situació similar a la del germà de 'la més gran'.

En concret, ha explicat: «A mi no m'agrada parlar de la meva vida, però fa uns mesos em va donar una anèmia bestial. Era de nivell 3 o 4. Vaig haver d'arribar a l'hospital amb ajuda perquè havia perdut un munt de sang».

Tot seguit, ha desmentit el que es diu sobre Mohedano: «Per veure un programa de televisió no perds sang a un nivell anèmic que t'estàs morint. I, si és així, hi ha 800.000 canals per veure».

«Potser també l'ha afectat aquest senyor que ha dit Rosa Benito i no el que ha comentat María Patiño. Però que una anèmia no és per un programa».

En aquest punt, s'ha mostrat visiblement ofès i ferm. De forma contundent, ha manifestat: «Deixem de dir collonades. Un programa pot provocar un decaïment o un atac d'ansietat, però una anèmia? Ja està bé de collonades».

«Té una úlcera sagnant i el que ha de fer és cuidar-se una mica més i deixar de tirar merda a 'Sálvame'», ha sentenciat.

Kiko Hernández i les últimes dades sobre la seva malaltia

A part de revelar que havia patit una forta anèmia, en les últimes setmanes el col·laborador ha donat més detalls de l'artritis que pateix. Així, per exemple, ha reconegut que ha hagut de mudar-se de casa per culpa d'aquesta patologia.

I és que l'esmentada, que li provoca problemes per moure's, li impedia pujar les escales del seu habitatge. Una circumstància que va fer que, en més d'una ocasió, hagués de quedar-se a dormir a la sala d'estar i no a la seva habitació.

Per aquest motiu, recentment, s'ha traslladat amb les seves filles a un xalet d'una sola planta que no té graons. Aquest està situat als afores de Madrid, compta amb 700 m² i se situa en una propietat de 3.000 m².

El preu de la propietat ronda els 2,5 milions d'euros i està dotada amb instal·lacions per al gaudi de tota la família, com ara piscina. Així mateix, ha confessat que està aconseguint millorar una mica en la malaltia gràcies a una nova proposta a la qual s'està sotmetent.

D'aquesta manera ha exposat: «En aquests moments, estic molt bé. Per ara, només puc dir-vos que he tret un deu en el meu nou tractament. Ara ja em puc aixecar perfectament».