Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell

Carla Vigo envia un missatge tranquil·litzador a la casa reial: «No és veritat»

Carla Vigo ha volgut desmentir la seva incorporació com a col·laboradora a 'Mediaset'

Carla Vigo no deixa de protagonitzar polèmiques, dia si i dia també. La neboda de la reina Letícia s'ha vist embolicada en grans destrets per la seva gran exposició mediàtica dels últims mesos.

Tant és així, que des de la Sarsuela estarien molt preocupats per ella i ja li haurien enviat diversos avisos perquè tingui cautela a l'hora de sortir a la televisió.

Especialment, després de confirmar-se la seva assistència a la nova temporada de 'Sobreviviré', programa presentat per Nagore Robles a Mitele. «Tenen por que Carla reveli secrets de la família, que la nena se'ls escapi de les mans», asseguren.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, amics propers a la jove estarien en el punt de mira del CNI. Aquest és el cas d'Amor Romeira, que assegura que la institució vigila cada un dels passos de la neboda. Una cosa que no entén, ja que ella sempre li ha demostrat una amistat sincera i per a res interessada.

I davant l'enrenou generat amb la incorporació de Carla a la plantilla de 'Mediaset', la filla d'Érika Ortiz li ha tocat explicar-se i enviar un missatge tranquil·litzador.

«Vinc a aclarir unes quantes coses, no seré col·laboradora de 'Sobreviviré', no és veritat», assegurava a través dels seus 'stories' d'Instagram.

Així, donava a entendre que la seva participació es limitarà a moments concrets dins del programa i no ocuparà un lloc fix. A més, la jove també assegurava que no trepitjaria altres platós de la cadena.

«No aniré a 'Sálvame', ni a 'Socialité', ni a aquests programes», assenyalava. I d'aquesta forma buidava qualsevol dubte al respecte que poguessin tenir els seus seguidors.

A més, la cosina de la princesa Elionor deixava molt clar el motiu pel qual havia pres la decisió de formar part del programa presentat per Nagore Robles.

Carla Vigo explica el seu fitxatge per 'Mediaset'

«És un programa per i per a gent jove, i surten Malbert, Víctor Palmero i no sé qui més sortirà», ha explicat. «Quedeu-vos tranquils», els ha demanat a tots.

Des que va saltar a la fama, Carla s'ha convertit en tot un personatge, tot i que ha acabat pagant molt car el preu de ser tan coneguda. I és que no deixen de ploure-li les crítiques de manera constant, sobretot en xarxes socials, on els 'haters' s'acarnissen amb ella.

Fa poc, Vigo explotava contra una usuària que insinuava que patia alguna mena de discapacitat. «Si tens alguna mena de discapacitat reconeguda, et puc recomanar posar-te en contacte amb Fundació Integra. T'ajudaran a la recerca de feina», li comentava.

Una cosa que acabava esgotant la seva paciència. «Que jo tinc molta paciència i soc bona, però és que, és clar, tots tenim límits», advertia als seus seguidors.

I aquí no quedava la cosa, ja que també li ha tocat donar la cara pel seu xicot. «Una persona s'ha ficat amb Álvaro i això no ho consenteixo», explotava.

«M'han dit que soc més esquerpa que abans, que soc una supèrbia i coses així. No, perdona, aquí els que heu canviat sou vosaltres, no jo», ha retret als seus 'followers'.

D'aquesta forma, Carla els hi reprimia que ara siguin més cruels amb ella que mai. «Abans no em posàveu tants missatges d'odi ni em tractàveu així. Què us espereu?», els recriminava indignada.

«Que us doni les gràcies per dir-me grossa, lletja, xula, etc, (i són les coses més 'light' que se m'ocorren)? Doncs no. Una té paciència, però a tots se'ns acaba», tancava.

Malgrat això, Carla no s'ha deixat trepitjar i segueix disposada a complir els seus somnis, entre els quals es troba convertir-se en una actriu d'èxit.