Rocío Carrasco davant d'un micròfon durant un acte promocional

Una famosa cantant s'identifica amb Rocío Carrasco i recorda el seu calvari

Una famosa cantant recorda els maltractaments que va patir durant el seu matrimoni

Rocío Carrasco ha aconseguit que moltes dones que han passat per la seva situació denunciïn el drama que han viscut. L'última a sumar-se al moviment ha estat Mireia Montávez, coneguda per haver participat en la primera edició d''Operación Triunfo'.

Mireia Montávez feia un llarg temps que es trobava allunyada dels mitjans de comunicació, però va reaparèixer el passat març per fer públic el seu infern.

Segons va explicar, va patir maltractaments per part d'Antonio Rodríguez, que ha estat el seu marit durant 13 anys. Davant d'això, es reflecteix com Rocío ha servit d'exemple per a moltes persones que han travessat per una situació semblant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, la gran majoria dels tres milions d'espectadors que van seguir el documental són víctimes de violència de gènere. Així, Mireia ha confessat que no ha tingut força suficient per enfrontar-se al testimoni de Rociíto, ja que removia records molt complicats.

La cantant se sent identificada amb la protagonista de la docu-sèrie 'Contar la verdad para seguir viva', perquè han viscut situacions similars. «Vaig començar allunyant-me de la meva gent i de la meva feina. Havia perdut la il·lusió i psicològicament vaig arribar a pensar que no valia res, així que en un mes vaig arribar a perdre 15 quilos», va confessar.

Mireia Montávez va rebre amenaces del seu exmarit

La cantant assegura que Antonio Rodríguez va reprimir la seva llibertat perquè va prometre que no tornaria a treballar sense la seva ajuda. No obstant això, gràcies a Rociíto té més força que mai i està decidida a reprendre la seva carrera artística.

«He tornat als escenaris i estic amb la gravació del meu primer LP. Un projecte molt bonic perquè és un homenatge a la meva mare que va morir en els meus inicis», declara recentment.

Mireia ha assistit a l'estrena de la sèrie 'SuperThings' i els ha dedicat unes paraules bastant emotives als seus antics companys d''Operación Triunfo'. «Aquest mes tenim l'especial d'Àlex Casademunt i em ve molt de gust retrobar-me amb companys».

La intèrpret ha recuperat la il·lusió per la seva professió i s'està esforçant molt per deixar enrere les ombres del passat. Tot i això, hi ha determinats records que prefereix mantenir bloquejats, raó per la qual no ha vist el documental de Rocío.

Mireia defensa a Rocío: «Per respecte»

Rocío Carrasco ha tret a la llum una infinitat de casos que sempre han romàs a l'ombra. En canvi, la cantant es va animar a explicar la seva experiència, tot i que va patir unes conseqüències terribles per part del seu suposat agressor.

«Ell va fer unes declaracions molt lletges i jo només em vaig defensar explicant la veritat. Estic amb ajuda, però és una cosa que ja he passat», comença dient en l'estrena de 'SuperThings'.

I conclou: «Els meus nens ho han viscut i em donen suport en tot. Ha estat com tornar a començar, encara que tot el que sigui per a millor cal arriscar-se i fer-ho».

En aquest procés ha tingut l'ajuda d'algú molt especial: el seu nou xicot. «Tinc nova parella que ha estat un suport molt gran per a mi i la veritat que molt contenta».

Mireia confessa que els seus amics volien que veiés el documental de Rociíto per veure si aprenia alguna cosa de la seva experiència, però no va poder. I és que alguns episodis li portaven massa records i encara no té la força suficient per enfrontar-se'n.

«El meu pitjor moment va ser en aquest temps i no vaig voler veure res, encara que els meus cercles pròxims em deien 'mira-t'ho perquè és semblant'. Però no, no estava per veure aquesta mena de documentals perquè ja en tenia prou amb la meva història».

La cantant també ha donat la cara per la filla de Rocío Jurado: «Hi ha límits que només per respecte del viscut». Aquesta defensa serà molt ben rebuda, i més ara que Telecinco està a punt d'emetre la segona part de la docu-sèrie.