Fotomuntatge de Mila Ximénez i Kiko Matamoros

Missatge a Kiko Matamoros: «He perdut la Mila i no et vull perdre a tu»

Kiko Matamoros sent que els seus companys de 'Sálvame' no entenen el seu problema

Kiko Matamoros està molest amb la direcció de 'Sálvame' perquè considera que ha traspassat certes línies vermelles que eren infranquejables. Assegura que té força suficient per a continuar al programa, però que no consent determinats atreviments.

Vol tenir una conversa amb Óscar Cornejo i Adrián Madrid, responsables de la productora La Fàbrica de la Tele. La seva intenció és aclarir els termes del seu contracte, i en cas de no arribar a un acord es veurà obligat a abandonar l'espai.

L'equip de 'Sálvame' cada vegada està més deteriorat, ja que els col·laboradors més famosos ja no continuen al format. Karmele Marchante, Raquel Bollo i Terelu Campos, entre d'altres, van pensar que el millor per a elles era abandonar les tardes de Telecinco.

Kiko Hernández està molt preocupat pel seu company, ja que assegura que li resultaria complicat anar a treballar sense que ell hi fos. Recordem que, juntament amb Mila Ximénez, formaven el famós 'eix del mal', grup que es va desfer després de la mort de la col·laboradora.

Matamoros encara es recorda molt d'ella, ja que està clar que va deixar una empremta inesborrable en la seva carrera professional. Hernández és conscient d'aquest detall, així que ha intentat fer-lo canviar d'opinió amb un argument molt emotiu.

«He perdut la Mila Ximénez i no et vull perdre a tu. Som família. Al programa crees uns vincles que si marxes ja no seran el mateix», declara el tertulià.

Kiko Matamoros ja ha pres una decisió

Kiko Matamoros va abandonar 'Viernes Deluxe' perquè no va arribar a un acord econòmic amb la direcció, però el seu problema amb 'Sálvame' és diferent. Assegura que ja ha pres una decisió i que la compartirà amb el públic quan parli amb els responsables de la productora.

Hernández desconeix quins plans té el seu company, però li ha transmès un missatge que potser l'ajudarà a reconsiderar la seva postura. «Ets molt important per a aquest programa i faran tot el possible perquè no marxis», comenta en un to bastant emotiu.

Kiko se sent molest amb els seus companys perquè no s'han pres seriosament el seu problema i fins i tot han s'han burlat d'ell. «Hi ha qui diu que estic en edat de prejubilar-me, però nosaltres desenvolupem una activitat intel·lectual, encara que no ho sembli».

Matamoros està especialment molest amb Laura Fa, que ha dit que el seu problema és que és un «nen mimat" que no aconsegueix el que vol. El col·laborador assegura que cap comentari el farà canviar d'opinió, però vol deixar clara la seva postura.

«He rebut garrotades emocionalment molt severes. El que no soc és el servent de ningú, i a qui m'insulta dient-me que soc un nen mimat li diré que és una serventa».

Kiko, molt dur amb 'Sálvame': «No soc un pallasso»

El tertulià està cansat que la seva vida esdevingui contingut del programa i que alguns dels seus companys no valorin el seu esforç. Assegura que té energia suficient per a seguir treballant, però el problema és que ja no li val la pena.

Hernández li ha recomanat que aparqui la guerra amb Laura Fa, ja que té talent suficient per a cridar l'atenció sense ella. Aquest consell l'ha molestat bastant i ha respost: «No soc un pallasso de circ».

Kiko ha recordat als espectadors que és un personatge independent i que no necessita ningú per a ser el protagonista de 'Sálvame'. Fa més d'una dècada que treballa a les tardes de Telecinco i, si s'ho proposés, podria seguir.

«Per a estar a la televisió no necessito cap os, però hi ha coses que m'estranyen i m'escandalitzen. No tinc res personal contra la Laura Fa, encara que es pugui entendre així».