Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban reconeix que la sogra està sent egoista i dura després del divorci

Belén Esteban no està d'acord amb el que ha passat

Belén Esteban sempre s'ha caracteritzat per un tret que l'ha convertit en la cara més popular de la televisió: l'honestedat. Està al costat de la veritat, per això, els espectadors l'aprecien tant i saben que és una persona compromesa. Sempre dona suport als seus amics i mai els ha deixat de banda cap perquè sap que l'amor i el respecte són les úniques coses que mouen el seu món.

Belén Esteban sap que la seva amiga Anabel Pantoja no ho està passant bé perquè s'acaba de divorciar i alguns components de la seva família l'estan assenyalant. El nou familiar de la sevillana ha estat força injust amb ella, de fet, la va acusar d'estar fingint per guanyar diners i fama. Esteban no està d'acord amb aquest argument.

Arelys amb Anabel Pantoja
Belén Esteban donarà la seva opinió quan trobi el moment adequat. | Mediaset
 

Belén Esteban ha descobert, gràcies a una informació del periodista Kike Calleja, que la mare d'Anabel ha frustrat un viatge molt especial. Yulen Pereira ha decidit acabar l'estiu a Mallorca al costat de la seva mare i també ha convidat la seva xicota. Tot i això, Mercedes Bernal ha impedit que la seva filla viatgi fins a l'illa perquè no confia en la seva nova família política.

«Ara mateix per a Mercedes el més important és que la seva filla vingui a treballar al programa i que no viatgi tant», explica Kike Calleja a Sálvame. «Ella ha impedit que Anabel viatgi amb Yulen i Arelys a Mallorca». Mercedes és dura, però té motius suficients per actuar d'aquesta manera perquè la mare de l'esportista no s'ha portat bé.

▶️ Vídeo del dia

Belén Esteban ha pres una decisió i sap que després de fer el pas final no hi haurà marxa enrere: tornarà al plató de Sálvame. La de Paracuellos ha estat més de quatre mesos allunyada dels mitjans perquè va patir un accident laboral i, després, va marxar de vacances. Fa molts anys que va aconseguir que els seus caps li donessin lliure el mes d'agost i aprofita aquestes setmanes per viatjar amb el seu marit.

Belén Esteban, desil·lusionada

Belén Esteban va ser l'única de Sálvame que va estar convidada al casament d'Anabel Pantoja perquè coneixia molt bé la parella. Per això, ara s'ha emportat una desagradable sorpresa quan ha vist Omar Sánchez assegut al plató de Viernes Deluxe. També ha concedit diverses entrevistes a revistes i sempre fa servir el mateix argument: diu que li han faltat el respecte.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban intentarà solucionar la situació. | Telecinco
 

Esteban comprèn que l'exmarit de la seva amiga estigui molest, però creu que no és just que assenyali Anabel. La mare d'Andreíta insisteix que Anabel «no ha matat Manolete», així que no s'ha de penedir de res. Yulen s'ha guanyat el cor de la influencer, són joves i l'únic que han de fer és gaudir del seu amor.

La dona de Miguel Marcos està preocupada perquè coneix perfectament com funciona el món de l'espectacle i sap què passarà. Anabel farà parlar molt durant una llarga temporada, sobretot fins que aclareixi quina és la seva relació amb la família política. Arelys es va sotmetre al Polideluxe de Telecinco i va reconèixer que la influencer era poc per al seu fill, ja que ell té una carrera brillant.

Belén Esteban sap que els problemes arribaran aviat

Belén Esteban sap que les dues sogres de la parella han estat dures: cap no aprova la relació perquè creuen que s'han comès massa errors. Sí que és cert que Mercedes, l'antiga cunyada d'Isabel Pantoja, ha anat més amb compte. La mare de Yulen està rebent més crítiques perquè ella ha deixat clar que la influencer, segons el seu punt de vista, té molts defectes.

Belén Esteban guardarà silenci i intentarà ser prudent, però no consentirà que ningú carregui contra Anabel sense cap motiu. L'anomena 'la meva gordi', tenen una relació estupenda i són amigues des que es van conèixer a Sálvame, res no les podrà separar. La sevillana sempre ha agraït a la mare d'Andreíta la seva dedicació, li ha ensenyat grans valors.