Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban rep el missatge menys esperat del pare d'Andrea Janeiro

La mare d'Andrea Janeiro ha pogut aclarir tots els dubtes

Belén Esteban s'ha quedat sense paraules en rebre el missatge que menys s'esperava sobre el pare d'Andrea Janeiro. I és que ara que queden pocs dies perquè s'emeti l'esperada entrevista de Jesulín, ja ha estat advertida del que passarà durant aquesta trobada.

El pròxim 15 de maig, es produirà el retorn més esperat. Després de gairebé una dècada sense trepitjar les instal·lacions de Mediaset España, el torero ha acceptat ser el primer convidat de la nova temporada de 'Mi casa es la tuya'. Com es podia esperar, aquesta notícia Belén Esteban no se l'ha pres gens bé, que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de pronunciar-se públicament sobre això.

Imatge de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban no s'ha pres gens bé aquesta notícia | MEDIASET

«Jo estic supercontenta que la gent treballi, supercontenta, i més si tens els fills que tens. Perquè, és clar, cal mantenir els fills, però mantenir-los a tots de la mateixa manera», va assegurar la tertuliana en una de les seves últimes intervencions a 'Sálvame'.

Ara, que falten pocs dies peruquè s'emeti aquesta entrevista, Belén Esteban ha rebut un missatge inesperat de Bertín Osborne. I és que el presentador ha volgut advertir 'la princesa del poble' del que està a punt de veure.

Belén Esteban no s'ho esperava

Belén Esteban per fi ha pogut aclarir tots els dubtes sobre el que veurà i el que no a l'esperada entrevista de Jesulín de Ubrique. Tot gràcies a l'últm missatge que ha rebut de Bertín Osborne.

Durant la presentació del documental de 'Burger King , Fanàtics del Real' , el presentador no ha tingut cap problema a parlar sobre l'entrevista que té en suspens a tota Espanya.

Després d'assegurar davant dels mitjans de comunicació que «Jesulín és divertit, simpàtic i gens conflictiu», l'empresari ha compartit el missatge que ha enviat a la mare d'Andrea Janeiro.

Imatge de Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique
Bertín dona alguns detalls sobre aquesta entrevista | MEDIASET

Segons ell mateix ha confessat, «l'altre dia vaig enviar un missatge a Belén per dir-li que no se l'ha esmentat». D'aquesta manera, el comunicador ha aconseguit tranquil·litzar la tertuliana, després de veure com ha estat de preocupada els últims dies.

I és que l'únic que ha demanat Belén Esteban és que no es parli d'ella ni d' Andrea Janeiro , «aquesta filla a qui té oblidada», ja que és una cosa que ella no està disposada a permetre.

«Com digui una sola paraula d'ella, ningú la podrà aturar», va assegurar fa uns dies una persona propera a la de Paracuellos. «Belén Esteban no ha sortit al programa, l'únic que hem fet és repassar. S'ha parlat dels seus últims anys, de la seva dona, María José, de si tornes als bous… Tot molt distès», ha explicat el presentador.

Muntatge amb les fotos d'Andrea Janeiro, Belén Esteban i Jesulín de Ubrique
La mare d'Andrea Janeiro només ha demanat que no es parli d'ella | Catalunya Diari

A més, i per si no n'hi hagués prou, Bertín ha deixat molt clar que «no se n'ha parlat malament perquè jo no ho hauria permès». I és que, després de tants anys, l'empresari ha agafat molt d'afecte a la mare d'Andrea Janeiro .

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Per això, ha volgut deixar molt clar que mai faria res que li fes mal. «Li tinc afecte, em sembla una dona fantàstica i l'estimo moltíssim», ha sentenciat. Finalment, i deixant de banda aquesta polèmica familiar, l'andalús també ha aclarit quina és la seva situació sentimental actual. I és que, les últimes setmanes, se l'ha relacionat amb una dona anomenada Gabi.

Però, segons ha confessat ell mateix, ara com ara només s'estan coneixent. «És una noia encantadora, treballa com una burra i ens veiem amb freqüència. Ens estem coneixent i res més».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!