Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban

Belén Esteban revela què va fer Junco en veure el cos sense vida de Bernardo Pantoja

Belén Esteban promet que Junco no està molesta amb els Pantoja

Belén Esteban ha demostrat que sempre està a l'altura de les circumstàncies, així que els seus amics n'estan molt orgullosos. En assabentar-se que havia mort Bernardo Pantoja, pare de la seva amiga Anabel, va intentar agafar un tren i presentar-se a Sevilla. El problema és que fa uns mesos va patir una caiguda i no pot viatjar sola, per això va trigar 24 hores a arribar.

Belén Esteban va estar al tanatori i va comprovar de primera mà que tot el que estaven explicant a Sálvame era mentida. No és cert que Junco, vídua del mort, estigués molesta amb els Pantoja, ben al contrari. La japonesa va estar present en tots els moments importants i al costat d'Anabel: a la mateixa sala i al crematori.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Belén Esteban ha defensat la memòria de Bernardo Pantoja | GTRES

Belén ha entrat a Sábado Deluxe per explicar què va ser el primer que va fer Junco quan va veure el cos del seu marit. Li va donar la mà a Isabel Pantoja, totes dues es trobaven als peus de la mà en aquell moment i es van donar suport mútuament. La col·laboradora assegura que no hi va haver cap mena de tensió, que tot va ser molt més normal del que s'ha explicat a la televisió.

Belén ha estat força clara i no ha tingut gens de por a l'hora de desmentir el seu propi programa, ja que vol explicar la veritat. «Avui m'he acostat a Junco i m'ha semblat una dona meravellosa, però els que l'envolten donen informacions que no són veritat. Quan Bernardo mor Junco és als peus del llit, de la mà d'Isabel», explica l'ex de Jesulín.

Esteban assegura que el primer que va fer la ballarina va ser buscar el consol dels Pantoja, cosa que demostra que confia plenament en ells. Diu que no és cert que la fessin fora de l'hospital i que també li van donar el seu lloc al tanatori. Anabel no se n'ha separat i durant la missa han tingut diversos gestos de complicitat: totes dues estan trencades.

Belén Esteban ha tret a la llum la crua realitat

Belén creu que tot ve de l'entorn de Junco: ella és bona, però ha confiat en les persones equivocades i l'estan traint. Una de les pitjors, segons el criteri de la col·laboradora, és Magdalena, la tieta de Bernardo Pantoja. Són molts els que pensen que només vol cridar l'atenció i protagonitzar escàndols a la crònica social.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban prefereix ser sincera | GTRES

Esteban està cansada de sentir mentides i ha deixat clar que el comportament d'Anabel ha estat impecable. És cert que no tenia una relació gaire estreta amb la seva madrastra, però gaudien d'un tracte cordial i educat. Per això, s'han acompanyat mútuament en aquests moments durs: totes dues adoraven Bernardo Pantoja.

«El fet que fessin fora Junco o que no la deixessin entrar a l'habitació és mentida. Avui tant Anabel com Junco s'han ficat soletes a la sala del crematori i han estat tres quarts d'hora allà. Anabel ha donat un lloc a Junco: Anabel com a filla i Junco com a vídua», assegura la de Paracuellos a Sálvame.

Belén Esteban dona la cara: «Pot haver comès molts errors»

Belén està cansada de sentir el que diuen els uns i els altres, per això va fer acte de presència a la vetlla de Bernardo Pantoja. «Anabel pot haver comès molts errors, però com a filla s'ha portat d'una manera exemplar i crec que no han estat justes amb ella». També ha deixat clar que els reporters de Sálvame que han cobert la notícia, segons el seu punt de vista, han fet una bona feina.

«Tant José Antonio León com Kike Calleja són dos reporters excel·lents», ha comentat en un to molt correcte. No vol tenir problemes amb ells, però tampoc consenteix que embrutin la memòria de Bernardo Pantoja. Jorge Javier Vázquez s'ha posicionat al costat de José Antonio, que manté que Junco no encaixa a la família.