Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia

Belén Esteban, sobre el divorci d'Iker Casillas: «Sortiran diverses dones»

'Sálvame' té pendent treure a la llum una entrevista telefònica de Gustavo González a Iker Casillas


Encara que Iker Casillas i Sara Carbonero sempre han estat una parella exemplar per a molts espanyols, també tenien els seus problemes. La parella ha decidit que prendre camins separats és la millor opció, tot i que han assegurat que seguiran mantenint una bona amistat pel bé dels seus dos fills.

Les possibles infidelitats d'Iker Casillas

Aquest dilluns 15 de març, Belén Esteban ha volgut parlar sobre la ruptura de Sara Carbonero i Iker Casillas. Així doncs, ha aprofitat el seu protagonisme a 'Sálvame' per exposar els motius de la separació. La col·laboradora ha assegurat que Sara no li ha explicat res, però que tot i el seu silenci, podrien sortir a la llum molts secrets que han intentat amagar. De fet, els col·laboradors de 'Sálvame' asseguren que tenen dades suficients per desmuntar la relació idíl·lica, però cap d'ells s'atreveix a fer el pas.

No obstant això, Belén no s'ha tallat ni un pèl i ha assegurat que en els pròxims dies apareixeran diverses dones en els mitjans de comunicació per explicar detalls molt íntims d'Iker i, a més, trencar la relació idíl·lica entre la presentadora i l'exporter. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Davant aquest titular, els companys de Belén han volgut saber més sobre l'assumpte, però ella ha descartat donar més informació perquè no vol fer mal a Sara Carbonero. Les intencions de Belén són bones, però aquestes noies estan disposades a explicar tot el que han viscut amb l'exporter del Porto.

L'entrevista prohibida a l'exporter

L'equip de 'Sálvame' ha assegurat que Gustavo González va parlar amb Iker Casillas sobre la ruptura. De fet, molts titulars de la premsa s'han fet ressò de la separació, però encara no s'ha fet pública l'entrevista telefònica que va concedir a 'Sálvame', on Iker assegura que la relació no tenia res a veure amb el que mostraven a les xarxes socials. 

Per si no n'hi hagués prou, González afirma que Casillas ha aprovat fer pública l'entrevista, però li ha demanat un parell d'ampolles de whisky que superen els dos-cents euros cadascuna. El col·laborador ha explicat que ja ha comprat les ampolles, però que no sap on fer-li arribar la caixa. 

Els companys de Gustavo han fet broma i li han suggerit que enviï les caixes al seu nou domicili. Mentrestant, Iker Casillas i Sara Carbonero s'estan recuperant de la separació.