Belén Esteban trenca l'amistat entre Mª José Campanario i una presentadora de Telecinco

Toñi Moreno ha deixat entreveure que la seva relació amb la col·laboradora va trencar la seva amistat amb la dona de Jesulín d'Ubrique.

Belén Esteban al plató de 'Sálvame' en una de les seves aparicions.
Belén Esteban hauria guanyat la batalla a María José Campanario per conservar a Toñi Moreno d'amiga | Telecinco
 

L'enemistat pública entre Belén Esteban i María José Campanario ha esquitxat tot l'entorn de dos personatges públics. Com era d'esperar, els més afectats per aquest enfrontament han estat Jesulín d'Ubrique i Andrea Janeiro. No obstant això, hi ha una estrella de Telecinco que recentment ha posat de manifest una nova seqüela d'eterna batalla entre Belén Esteban i María José Campanario. Toñi Moreno ha deixat entreveure en ple directe que la seva bona relació amb l'actual dona del torero es va veure deteriorada per la seva propera amistat amb Belén Esteban.

María José Campanario trenca la seva amistat amb Toñi Moreno per culpa de Belén Esteban

La presentadora ha explicat en 'Viva la vida' que durant molt temps va mantenir una relació molt estreta amb María José Campanario, però que en els últims anys s'ha ensorrat sense cap explicació per part seva.

María José Campanario, esposa de Jesús Janeiro, en una imatge d'arxiu
María José Campanario no respon els missatges de Toñi Moreno. | Catalunya Diari

Toñi Moreno ha aprofitat el seu retorn estiuenc al programa de Telecinco per enviar un missatge a la que va ser la seva gran amiga. «María José en els últims temps ha estat com enfadada amb mi fins que un dia li vaig preguntar què li passava, si li havia fallat en alguna cosa (...) T'he enviat una foto de la meva nena perquè m'agrada compartir la imatge de la meva filla amb els que considero els meus amics, t'he dit que t'admiro molt i que t'estimo molt», relatava la periodista en un intent de mostrar que el seu comportament cap a la seva amiga no havia canviat.

Toñi Moreno li demana a María José Campanario que reconsideri la seva amistat

Tot i que la presentadora no va assenyalar la raó concreta d'aquesta ruptura d'amistat, si va voler deixar latent que el motiu podria estar vinculat a la seva bona relació amb Belén Esteban. No obstant això, Toñi Moreno ha volgut deixar clar que la rivalitat entre els seus dos amigues no hauria d'afectar la seva relació independent amb cadascuna d'elles.

«María José jo puc estimar-te molt, però puc estimar molt a Belén Esteban també (...) Us entenc a les dues, jo només et dic, amiga, que sóc aquí per quan vulguis, que jo no he canviat», assenyalava la periodista. Potser el missatge de Toñi Moreno faci reflexionar a María José Campanario i aquesta decideixi tornar a reprendre una bonica amistat que s'ha vist truncada per la seva rivalitat amb Belén Esteban.


Comentaris

envia el comentari