ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

El pare de Jesulín d'Ubrique, Humberto, hospitalitzat i greu: «Va per llarg»

El clan Janeiro està preocupat per l'estat de salut del patriarca

Imatge del pare de Jesulín de Ubrique, Humberto Janeiro
L'estat de salut d'Humberto Janeiro és força delicat, ara pateix unes úlceres als peus que requereixen cures diàries | GTRES

Els problemes de salut segueixen sacsejant el clan Jainero. El patriarca de la família, Humberto Janeiro, està ingressat des d'aquest passat dissabte 25 de juliol en un hospital de Jerez de la Frontera arran d'una complicació en el seu estat de salut. El pare de Jesulín de Ubrique fa anys que arrossega diversos problemes de salut, però sembla que ara la seva situació s'ha agreujat i la malaltia podria allargar la seva estada a l'hospital.

Víctor Janeiro parla de l'estat de salut del seu pare

El torero Víctor Janeiro ha estat el primer de la família en pronunciar-se públicament sobre l'estat de salut del seu pare. El destre ha vingut aquest matí a l'hospital de Jerez de la Frontera per visitar al seu progenitor i informar els mitjans de comunicació sobre els sentiments de la família en aquests moments tan durs.

«Un sempre està preocupat amb aquestes coses, però bé aquí l'home va a poc a poc però bé», assenyalava el torero. Segons es va fer públic el passat dissabte, Humberto Janeiro hauria estat hospitalitzat a causa de l'aparició d'unes úlceres als peus que requereixen cures diàries. Aquesta complicació estaria agreujant la malaltia del patriarca fins al punt de convertir-lo en un problema a llarg termini. «Això va per llarg», pronosticava Víctor Janeiro davant la càmera de GTRES.

María José Campanario, ingressada uns dies abans que Humberto Janeiro

Pel que fa a la salut, el clan Janeiro no està vivint un dels seus millors moments. Al delicat estat de salut d'Humberto Janeiro se li suma la malaltia que pateix María José Campanario. La dona de Jesulín de Ubrique pateix una fibromiàlgia que l'ha portat a l'hospital en nombroses ocasions. L'última, segons ha informat 'Viva la vida', es va produir fa només uns dies.

María José Campanario va ser donada d'alta el passat divendres 24 de juliol després observar-se una millora en el seu estat de salut, tot i que la dona ja supera la desena d'ingressos hospitalaris des que se li va diagnosticar la malaltia.


Comentaris

envia el comentari