YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Adara, obligada a tornar de les seves vacances: la seva mare té un accident de cotxe

Un accident de cotxe ha deixat el vehicle d'Elena en molt mal estat

Adara Molinero amb la seva mare, Elena Rodríguez, passejant pel carrer
Elena Rodríguez ha donat un bon ensurt a la seva filla Adara | Catalunya Diari

Inesperat succés a l'estiu tan idíl·lic que estava vivint Adara amb la seva nova parella Rodri Fuertes, els que ens van mostrar les seves vacances a Eivissa la setmana passada. Elena Rodríguez, la mare d'Adara, ha tingut un accident de cotxe en el qual un vehicle li ha impactat pel lateral, quedant el cotxe bastant danyat i deixant una enorme esgarrapada a la porta del copilot del cotxe d'Elena.

 

Un enorme ensurt que afortunadament només ha tingut conseqüències materials, ja que l'Elena no ha patit cap contratemps ni lesió. Amb l'ensurt al cos encara, Adara ha estat l'encarregada de mostrar a través de 'stories' el resultat de l'accident, i com ha quedat el vehicle, un contratemps que almenys no ha presenciat en primera persona. La seva mare, fins i tot amb l'aspecte seriós i preocupada, apareixia en el 'stories' de la seva filla, però ha defugit fer qualsevol comentari al respecte.

El cotxe d'Elena, la mare d'Adara, després de patir un accident de cotxe el 27 de juliol de 2020.
Adara ha mostrat com ha quedat el cotxe de la seva mare després de l'accident | Instagram

Adara li treu ferro a l'assumpte

La que sí que ha parlat sobre el succés ha estat la mateixa Adara, que s'ha pres l'accident amb filosofia i tranquil·litat, sense donar-li molta importància i disculpant a l'altra noia involucrada en l'accident: «Quan passen aquestes coses em prenc amb tranquil·litat, perquè no sé si aquesta noia té un problema darrere que li evités prestar atenció. Són coses que li poden passar a qualsevol».

 

Malgrat aquest inesperat accident, Elena Rodríguez segueix aprofitant el seu estiu post 'Supervivientes' i ha estat gaudint de vacances amb la seva parella Pedro Solá, així com també recuperant velles passions com el triatló, esport que porta anys practicant. A més, es troba en un moment familiar immillorable, lluny de les picabaralles amb la seva fillaAdara, amb qui ara està més unida que mai i a la qual està ajudant a instal·lar-se en la seva nova llar a Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi pasión

Una publicación compartida de Elena Rodriguez (@elenarodriguezpa) el


Comentaris

envia el comentari