Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban, trista en descobrir que ell vol guanyar diners després del divorci

Belén Esteban sospita que la relació mai no ha estat sincera

Belén Esteban és capaç d'aconseguir l'impossible. Fa molt de temps que treballa a la televisió i és una mestra del món de l'espectacle. Sap que una de les seves amigues té un problema i no ha dubtat a ajudar-la perquè l'amistat és molt important per a ella. Estem parlant d'Anabel, que s'acaba de divorciar i no sap com gestionar la situació.

Belén Esteban ha descobert que Omar Sánchez només vol guanyar diners després del divorci, un fet que l'ha descol·locat força. Durant el temps que va estar amb la sevillana tenia un perfil discret, no participava en els mitjans i s'allunyava de totes les polèmiques. Tot i això, ha descobert que la televisió és un negoci rendible i no està disposat a renunciar a certes ofertes.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Belén Esteban va assistir al casament més esperat de l'any. | GTRES
 

Belén va estar al casament d'Omar i Anabel, coneix perfectament la parella i té prou informació per donar una bona opinió. Sempre ha deixat clar que la seva companya «no ha matat Manolete», simplement s'ha desenamorat massa aviat. La influencer ha estat molt valenta perquè mai no ha enganyat el seu marit, de fet, ha estat massa sincera amb els seus sentiments.

Belén s'ha emportat una gran decepció en adonar-se de les veritables intencions d'Omar: vol televisió i protagonisme. Està sortint amb Raquel Lozano, una antiga concursant de Gran Hermano, i, fins i tot, ella sap com és en realitat. Les càmeres de Sálvame han enxampat la parella discutint i ella li retreu que està massa pendent de la televisió.

«Deixa'm ja, Omar, el que no suportaré és ser a Ushuaïa i que tu estiguis fent Sálvame», li deia Raquel molt enfadada. «A mi em sembla una falta d'educació tremenda i punt, em sembla una falta d'educació i no vull una persona així». La relació corre perill i Esteban s'alegra per la seva amiga, ja que aquest idil·li no feia més que perjudicar-la.

Belén Esteban ha viscut un moment molt delicat

Belén és la persona que millor coneix Anabel Pantoja dins de Telecinco, així que la influencer li va demanar un favor molt gran.

Va voler que el defensés mentre estava a Supervivientes 2022, però va sorgir un imprevist i Esteban no va poder complir amb la seva paraula. Va tenir un accident laboral i es va veure obligada a retirar-se de la televisió, sense poder defensar la sevillana als platós.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban té clar com s'ha de comportar. | Telecinco
 

L'ex de Jesulín va fer servir les xarxes socials per deixar clar que Anabel estava fent un concurs excel·lent. Són molt més que amigues, Esteban la coneix de debò i sabia que triomfaria quan el públic s'adonés de com és. La neboda d'Isabel Pantoja no és tan altiva com volen fer entendre, és molt humil i sempre vol ajudar.

La mare d'Andreíta pensa que la seva companya no es mereix el que li passa, per això està tan molesta amb certes persones. Ningú s'esperava que Omar Sánchez, que sempre havia presumit de ser una cara anònima, s'aprofités tant d'aquest moment. Són molts els que pensen que li està fent mal a la seva exdona, encara que ella ho negui.

Belén Esteban sap que la relació corre perill

Belén té molta experiència als platós i sap perfectament quan una història té recorregut i quan no. La relació entre Omar Sánchez i Raquel Lozano no serà llarga, entre altres coses perquè s'ha adonat de la realitat. El canari té massa fixació amb Telecinco i Raquel se sent més còmoda gestionant els seus sentiments en privat.

Esteban farà l'impossible per protegir Anabel, que és qui veritablement li importa. S'ha trobat amb una situació injusta, ja que ella mai no ha volgut fer mal al seu exmarit. Tanmateix, ell sí que podria estar motivat per certs interessos.