Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco

David Flores Carrasco veu a Rociíto i entén per què el càstig ha durat tant

David Flores Carrasco ha descobert el gran misteri familiar

David Flores Carrasco s'ha convertit en una de les cares més estimades de la premsa del cor i la veritat és que es mereix ostentar aquest lloc. Mai ha volgut estar en boca de tots, ha estat la seva família la que n'ha parlat als platós de televisió. Especialment la seva mare, que va protagonitzar un documental a Telecincoi el va situar al punt de mira per explicar certes situacions.

David Flores Carrasco, segons el tertulià José Antonio Avilés, volia veure el programa Contar la verdad para seguir viva. Rociíto estava traient a la llum informació que havia estat amagada fins ara i suposadament ell volia estar al corrent. Però el cordovès insinua que no li deixaven veure la sèrie, encara que aquesta dada no està demostrada i ningú ho ha confirmat.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
David Flores Carrasco ha descobert els arguments de la seva mare | Mediaset

David Flores, seguint el que ha explicat la seva família a la televisió, és molt intel·ligent i pren les seves pròpies decisions. No es deixa enganyar per ningú, així que és difícil de creure que no hagi pogut veure el primer documental de la seva mare. Telecincoestà emetent els nous capítols i el jove ha vist Rociíto parlar d'un tema seriós: el càstig de Rocío Jurado.

David Flores podria haver heretat gran part de la mansió que Rocío Jurado tenia a La Moraleja, una zona de luxe situada a Madrid. Però la cantant va canviar les seves voluntats a l'últim moment perquè en aquest testament hi havia una gran perjudicada: la seva filla Rocío. Així doncs, ella mateixa ha confessat que la seva mare va estar a punt de treure-li l'herència per un motiu evident.

Assegura que la 'Más Grande' detestava Antonio David Flores i no volia que els seus diners acabessin a les seves mans. Per aquest motiu va deixar gran part de la seva fortuna als seus nets, encara que seria la seva germana Gloria Mohedano qui ho administraria tot. Quan Carrasco va trencar amb el seu primer marit Jurado va modificar el testament i la va nomenar hereva universal del seu patrimoni.

David Flores Carrasco prefereix mirar cap a un altre costat

David Flores sap que la situació empitjora per moments, però prefereix mantenir-se'n al marge perquè alimentar una guerra no seria bo. Per tant, vol mirar cap a una altra banda, ja que la seva intenció és que els Mohedano tornin a unir-se i deixin de tenir problemes. Per això, l'ex d'Antonio David no pararà fins a aconseguir el seu objectiu: treure a la llum el costat secret de la seva família.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco s'ha guanyat el respecte de tothom | GTRES

David ha vist la seva mare en un moment important: just quan ha explicat per què Rocío Jurado li va castigar tant de temps. Fins que no es va separar de l'exguàrdia civil, l'artista no en va modificar les últimes voluntats. Després de separar-se va parlar amb els seus advocats i es va encarregar de deixar Rociíto en una posició privilegiada.

«Aquest testament és abans que vinguessin José Fernando i Gloria Camila, cosa que vol dir que jo estava amb l'Ésser. Crec que era la seva forma de castigar-me, però també és la seva manera d'assegurar-se que aquest ésser no tocaria absolutament res que fos d'ella», opinava. Així, Carrasco ha parlat més clar que mai sobre aquest tema tan espinós, quan ningú pensava que ho faria.

David Flores Carrasco podria haver guanyat una fortuna

David Flores no va rebre res de l'herència de la seva àvia, cosa que va estranyar tots els periodistes perquè era tremendament generosa. «La meva mare no deixa res als meus fills perquè no vol que el seu pare ho toqui», explica Carrasco al documental. També ha aprofitat per dir que Rocío Jurado la va perdonar just quan es va separar d'Antonio David Flores.

«M'aixeca el càstig el 17 de setembre del 2004», afirma. En aquell moment va visitar la seva advocada i va canviar les seves voluntats perquè la seva filla gran sortís guanyant. Volia que tingués un futur pròsper i ho ha aconseguit, ja que Rociíto ha sabut gestionar bé la fortuna.