Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban truca a Jesulín de Ubrique per primera vegada en anys

Belén Esteban ha estat molt clara

Després de diversos anys sense parlar amb el pare de la seva filla, Belén Esteban ha decidit despenjar el telèfon per un motiu molt especial. I és que, aquesta mediàtica família ha tornat a ser notícia els darrers dies.

Des que es va trencar la tíbia i el peroné davant de tots els espectadors de Sálvame, 'la princesa del poble' ha decidit portar la seva recuperació a la intimitat.

Primer pla de Belén Esteban somrient
Belén Esteban no ha volgut desaprofitar l'ocasió | GTRES

Durant totes aquestes setmanes, han estat poques les ocasions en què l'empresària s'ha pronunciat públicament, i gairebé sempre ho ha fet a través dels seus companys de feina. I és que, sens dubte, per a Belén Esteban està sent un dels pitjors moments de la seva vida.

No només perquè les seves vacances d'estiu estan en perill, sinó perquè la tertuliana tenia diversos projectes laborals en marxa que, a conseqüència de la seva caiguda, ha hagut de posposar.

Ara, i amb la seva rehabilitació en procés, Belén Esteban ha decidit enterrar la destral de guerra contra Jesulín de Ubrique i María José Campanario per una bona causa. Tot i les picabaralles que han tingut durant els últims 20 anys, la de Paracuellos ha decidit fer el pas definitiu.

Belén Esteban confirma els rumors

Tot i els seus problemes de salut, Belén Esteban no ha volgut deixar passar l'ocasió per felicitar el destre i la seva dona pel naixement del seu nou fill. I és que, malgrat els primers rumors, ha estat ella mateixa la que ha confirmat la notícia.

El 6 de maig passat, les càmeres d'Europa Press van aconseguir captar la tertuliana de Telecinco sortint de casa seva amb el seu marit, Miguel Marcos. Tots dos es dirigien en ambulància a l'hospital on la 'princesa del poble' està duent a terme la seva complicada rehabilitació.

Muntatge Belén Esteban i Jesulín
Belén Esteban confirma que ha parlat amb la seva exparella després del naixement del bebè | Instagram - GTRES

Amb la cara seriosa i posada damunt la llitera, Belén Esteban es va mostrar molt freda i distant amb els mitjans de comunicació que l'estaven esperant al carrer. Sense dir res, la televisiva va pujar al vehicle amb l'ajuda de l'equip sanitari.

Però abans d'abandonar el lloc, la de Paracuellos va voler confirmar amb el cap una de les informacions del dia.

Quan un dels periodistes li va preguntar pel naixement del nou germà d'Andrea Janeiro, Belén va aixecar el dit polze, confirmant que ja s'havia posat en contacte amb el matrimoni per donar-los l'enhorabona per l'arribada del nou fill.

Belén Esteban continua amb el seu malson

Tot i les bones notícies que ha rebut la seva filla pel naixement del seu nou germà, Belén Esteban segueix immersa en la seva dura i traumàtica recuperació.

Per a la col·laboradora de Sálvame, aquestes últimes setmanes estan sent les pitjors de la seva vida. I, malgrat que ha decidit no parlar d'aquest tema, l'exparella de Jesulín d'Ubrique ha volgut utilitzar les seves xarxes socials per tranquil·litzar tots els fans.

Fa uns dies, la televisiva va compartir a les històries d'Instagram un comunicat en què explicava com està vivint ella aquest sotrac a la seva vida.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban està molt cansada | Telecinco

«Bona nit. Fa 41 dies que no em puc moure. Quines ganes tinc de tornar a la meva vida, ja queda menys, però és molt dur parar així de sobte. Però tornaré amb molta força i il·lusió, gràcies».

Com es podia esperar, aquestes paraules han provocat reaccions de tota mena. I, malgrat que molts dels seus seguidors li han desitjat una ràpida recuperació, n'hi ha hagut d'altres que han carregat durament contra ella.

A l'última publicació del seu perfil, un usuari ha decidit recriminar l'actitud de Belén Esteban. «Em sembla, sincerament, una vergonya el teu comentari dient que estàs farta i no tens paciència», ha començat dient aquesta persona.

«T'informo que fa gairebé un any que no tinc pulmons per la Covid-19. Vaig estar 47 dies a l'UCI i a punt de morir, i ara he d'esperar per a un trasplantament… I et queixes de la teva situació? Lamentable i una falta de respecte».