Albert Rivera

Albert Rivera respecta la decisió de Malú i entén que tot ha acabat

Albert Rivera és conscient dels problemes que encara han d'arribar

Albert Rivera va abandonar la política per portar una vida tranquil·la, però llavors va conèixer la cantant Malú i va tornar al focus mediàtic. No ha intentat mai cridar l'atenció de la premsa, encara que sempre ha estat un personatge perseguit pels paparazzis. L'última cosa que va explicar-se és que estava en crisi amb la cantant, però ningú ha aportat proves.

Albert Rivera coneix millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació, per això prefereix estar al marge dels rumors. Ni confirma ni desmenteix els problemes amb Malú perquè sap que és l'única manera de poder viure sense por. No vol entrar a una mecànica que li impedeixi fer una vida normal, així que prefereix mantenir les distàncies amb la premsa rosa.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera ha formalitzat la seva relació amb Malú   | Catalunya Diari

Albert és un home tolerant i comprensiu, per això entén que la seva xicota tingui un altre pensament i actuï de forma diferent. L'artista ha concedit una entrevista a Luis Rollán, col·laborador de 'Viva la Vida', i ho ha aclarat tot. Ha parlat obertament de la relació amb l'antic líder de Ciutadans per demostrar que no tenen cap problema.

Albert respecta la decisió de la mare de la seva filla i sap que les seves paraules han acabat amb els rumors, i se n'alegra. Ell no se sent còmode protagonitzant enrenous a la premsa rosa, entre altres coses perquè la seva professió és força seriosa. Treballa en un despatx d'advocats i ha de ser discret per guanyar-se el respecte dels clients.

Malú està encantada amb Rivera, de fet es planteja tornar a ser mare en un futur, quan la seva nena sigui una mica més gran. De moment és un pla a llarg termini, però posant-lo a sobre de la taula desmenteix els rumors de crisi. Els experts asseguren que ho ha fet molt bé, ja que ha deixat sense paraules els seus detractors durant una bona temporada.

Albert Rivera sap que el problema és perillós

Albert mai no ha col·laborat amb la premsa del cor, però des que va començar a sortir amb Malú es va convertir en objectiu dels reporters. Ja gaudeix de certa experiència, així que és conscient que certes notícies acaben sent molt perilloses. Un grup de periodistes va difondre que estava en crisi amb la neboda de Paco de Lucía i des de llavors el públic va començar a investigar.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
Rivera i Malú van tenir la seva filla, Lucía, l'estiu de 2020 | GTRES

Rivera confia en la seva parella i sap que ha fet el que és correcte, encara que ell sempre ha optat per portar un camí molt més discret. La cantant ha confessat a Luis Rollán que se sent molt còmoda en el paper de mare i que vol gaudir-lo al màxim. Intenta tornar a casa després de qualsevol concert per passar temps amb la seva nena.

«Jo tindria 10.000 nens perquè sóc molt familiar i m'agrada, però intentarem fer-ho bé amb aquesta i després anem veient». Amb aquestes paraules ha deixat clar que la seva relació és excel·lent, per això tenen plans de futur. El que de moment és un misteri és si la parella passarà per l'altar, cap periodista no ha descobert cap dada fiable sobre això.

Albert Rivera accepta la posició de Malú

Albert ha intentat que la societat avanci seguint un camí modern i actual, per això la seva relació amb la cantant és molt igualitària. Malú ha parlat sobre aquest tema per deixar clar que sempre s'ha sentit recolzada pel seu xicot, per això vol ser mare de nou. Ara que tots els rumors han acabat, potser se senti més lliure per prendre la decisió.

«Jo crec que al final les relacions són completament diferents del que eren abans. La responsabilitat d'un fill no és només de la mare, també és del pare, cosa que potser abans era molt més carregada per a la mare». Rivera entén que la seva parella és una estrella i respecta els seus compromisos professionals.