Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

El marit de Carlota Corredera veu com el seu pitjor malson es converteix en realitat

Carlota Corredera ja sap la data del judici que no deixa dormir el seu marit

Carlota Corredera va ser durament criticada per defensar la causa de Rocío Carrasco i no fer el mateix amb allò que li va passar a Carlota Prado. Parlem del que va patir a mans de José María López durant la seva participació a Gran Hermano Revolution.

Carlota Corredera i el seu marit han viscut aquest assumpte com un autèntic malson. I és que encara li recorden els seus haters la doble moral que va tenir amb tots dos casos de violència de gènere. A més, s'ha comentat que Carlos de la Maza, el seu marit, era un dels càmeres que estaven aquella nit a la casa de Guadalix.

Però aquest extrem és incert, ja que el càmera, encara que ha treballat per a Zeppelin, no va treballar en la producció d'aquell reality.

Avui s'ha sabut la data definitiva del judici, si bé ja es va ajornar el 8 de febrer passat per «problemes psiquiàtrics» de Prado, segons el seu advocat.

Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.
Carlos de la Maza, marit de Carlota Corredera, viu el seu pitjor malson. | CatalunyaDiari
 

Recordem que aquella absència al judici contra José María López va fer saltar totes les alarmes. El seu advocat, Santiago Marín Soler, revelava al tribunal que la malaguenya no estava bé per declarar. Així, aquest va demanar, com la Fiscalia, un ajornament.

Carlota Corredera i el seu marit són conscients que el malson no s'acaba

El cas és que la jutgessa procedia a suspendre el judici. I el lletrat de Carlota denunciava les «incoherències» que ella va començar a patir hores abans del 8 de febrer.

«Ahir havia de ser a Madrid a les dotze. Ara mateix parlava amb ella per WhatsApp», i la jove li feia saber una sèrie d'«incoherències» que deixaven clar quin era el seu veritable estat.

Carlota Corredera
Carlota Corredera ha estat acusada de no donar suport a Carlota Prado després de la seva presumpta violació a 'Gran Hermano'. | Mediaset
 

«Durant el matí d'avui estava gestionant amb un psiquiatre que l'ha tractat últimament per justificar que no està en condicions de declarar», deia al seu dia.

Cal assenyalar que l'estat mental de Carlota «ha empitjorat greument des del 2017. Tenia antecedents d'algun problema psicològic. Jo no ho sé, però imagino que el programa ho devia saber perquè en el procés de selecció hi ha un equip de psicòlegs», indicava el seu lletrat.

Al març, la jove va passar un examen forense i un metge va valorar l'estat mental de la famosa participant de Gran Hermano Revolution. Després de veure els resultats, la jutgessa que porta el cas ha fixat una data per iniciar el judici.

Carlota Corredera coneix la nova data del procés judicial

Tal com avança Bluper, el judici se celebrarà els dies 3 i 8 de novembre. Això sí, la vista podria arribar a declarar-se nul·la davant del recurs de nul·litat interposat per l'advocat de Carlota Prado per «una instrucció irregular».

Carlota Prado en un plató de televisió
Carlota Prado, després del dolorós episodi que va viure a 'Gran Hermano'. | Telecinco

 

Marín Soler recalca que hi ha un «error, i seriosos indicis que hi va haver penetració. El que sí que lamento és que el Jutjat Penal no s'hagi pronunciat sobre la nul·litat sol·licitada, perquè el que es farà és enjudiciar un abús sexual del qual hi ha indicis seriosos, per les imatges gravades, que hi ha penetració. Així ho diu la jutgessa d'instrucció», ha lamentat.

Així, l'advocat de Prado exposa que és «erroni» enjudiciar un abús sexual sense penetració, quan realment sí que es va produir. «Això la premsa no ho sap. Ja ho sabeu. Aquí s'està jutjant un abús sexual sense penetració per un error de procediment a la instrucció», denuncia.

La pena podria ser de quatre a deu anys de presó si es tractés d'un abús sexual amb penetració a una persona inconscient. Però si no hi va haver penetració, la pena seria d'un màxim de dos anys i mig, tal com sol·licita la fiscalia.

Demanen declarar nul el procés per «instrucció irregular»

Per això, Marín Soler incideix que l'error està en el procediment. «No permet acusar per un delicte que en abstracte superi nou anys de presó».

Carlota Prado fumant-se un puro
Carlota Prado a la seva última entrevista pel canal de YouTube TheShow DDT. | TheShow DDT (YouTube)
 

«El Jutjat Penal no té competència per jutjar un abús sexual amb penetració. En els moviments es visualitza, i això queda a criteri d'allò que interpreti cadascú, però es visualitza. De totes maneres, en el seu moment es reproduirà al judici», sosté Marín Soler.

Així, si es declara nul el judici al novembre per aquest error a la instrucció, els presumptes fets ocorreguts s'enjudiciaran com a abusos sexuals sense penetració.