Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos sap que el nou bebè ha fet que Andreita marxi de casa

Miguel Marcos coneix tot allò que ha passat amb l'embaràs

Miguel Marcos és un dels homes més perseguits del país, sobretot des que María José Campanario ha donat a llum el seu nadó. Aquest nen es converteix en el tercer germà d'Andrea Janeiro i la jove haurà de prendre una sèrie de decisions. El conductor d'ambulàncies coneix la veritat, encara que prefereix mantenir les distàncies i no pronunciar-s'hi.

Miguel Marcos manté una relació sentimental molt sana amb Belén Esteban, així que la col·laboradora comparteix amb ell tots els seus secrets. Estava al corrent de tot allò relatiu a l'embaràs de María José, encara que en cap moment filtrarà cap dada. El nou membre de la família Janeiro ha arribat carregat de misteri, de fet no és clar si és nen o nena.

Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro
Miguel Marcos coneix els plans d'Andrea  | CatalunyaDiari

Miguel és conscient que guarda relació amb una família important, per això ha de ser prudent i tenir molta cura dels seus moviments. Andrea Janeiro confia plenament en ell, per això li ha fet partícip dels seus propers plans: vol marxar de casa. Segons han explicat a 'El programa de Ana Rosa', té intenció de viatjar a Jerez per conèixer el seu nou germà.

Andrea ha tingut molts problemes amb el seu pare, però els darrers temps han estat diferents. La Razón assegura que la seva relació ha millorat, així que el més normal és que la noia es desplaci fins a l'hospital les pròximes hores. Felicitarà María José Campanario i aprofitarà per passar temps amb els seus germans Julia i Jesús.

Miguel ha de resoldre molts assumptes perquè la seva dona pateix un problema de salut i no es pot moure sense ajuda. Està preocupat per ella i el pitjor és que s'ha hagut de fer càrrec dels mitjans de comunicació i ell és molt tímid. No vol saber res de la premsa, però ha de respondre certes preguntes relatives a l'estat de salut de Belén Esteban.

Miguel Marcos és còmplice d'Andrea

Miguel sap que Andrea ha patit molt perquè ha estat força anys lluny de Jesulín d'Ubrique, però tot està solucionat. Belén Esteban ha deixat de parlar públicament del tema per no generar més controvèrsia, encara que hi ha molts dubtes a l'aire. Se suposa que Andrea sempre ha tingut bona relació amb la seva germana Julia, cosa que La Razón qüestiona.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Miguel Marcos ajuda Belén durant la seva recuperació | Catalunya Diari

Andrea Janeiro suposadament no segueix Julia a les xarxes socials, detall que ha fet saltar totes les alarmes. Tot i això, aquest conflicte ja no té importància perquè ara el públic està centrat en un altre tema: el nou nadó de Campanario. A Telecinco asseguren que la filla de Belén ja ha fet les maletes per viatjar a Jerez de la Frontera.

El conductor d'ambulàncies no se sent còmode donant explicacions i tot fa pensar que el seu habitatge està ple de reporters. La premsa vol saber quina opinió té Belén sobre l'última hora de María José Campanario, la seva eterna rival. De moment cap mitjà ha publicat el nom del nen o la nena de l'odontòloga i l'expectació va en augment.

Miguel Marcos està cuidant la seva família

Miguel ha pres el control de la situació per aconseguir que la vida de Belén Esteban sigui més senzilla. La tertuliana està en cadira de rodes, necessita ajuda per a tot i no pot anar al plató de 'Sálvame'. Haurà de ser el seu marit qui tracti amb els periodistes, sobretot després que María José hagi donat a llum.

La periodista Leticia Requejo ha confirmat a 'El Programa de Ana Rosa' que Andrea ha decidit fer les paus. Al passat va tenir problemes amb la seva madrastra, però ha deixat la rancúnia de banda per conèixer el seu nou germà. Ha abandonat casa seva per viatjar fins a Andalusia i reunir-se amb els Janeiro, família que segueix mantenint distàncies amb Belén.