Primer pla de María José Campanario.

Víctor Janeiro confirma els rumors sobre l'estat de María José Campanario

María José Campanario ja és mare del seu tercer fill

És la notícia de la setmana: María José Campanario i Jesulín de Ubrique ja són pares del seu tercer fill com a parella. Es tracta d'un nen que ha nascut fa poques hores a Cadis i que ha omplert de felicitat un dels matrimonis més famosos d'Espanya.

Saltava la notícia aquest dimarts 7 de juny a última hora de la nit. María José havia ingressat hores abans a l'hospital per donar a llum el nen en un part programat. Les primeres hores després del naixement s'han desenvolupat amb normalitat, malgrat que ningú no està fent declaracions oficials sobre això.

Segons s'està comentant, l'hermetisme pel que fa al naixement és màxim. Jesulín de Ubrique és l'únic que està parlant amb els familiars més pròxims i amb la petició que ningú no digui res. També s'hauria posat ja en contacte, segons El Programa de Ana Rosa, amb el director de la revista Hola!.

Com és habitual en la parella, ja hauria tancat un reportatge exclusiu per presentar el nounat a la societat. D'aquí es desprèn el fet que ningú parli ni reveli ni el nom del nadó ni cap detall significatiu.

Víctor Janeiro parla del bebè de Campanario i de Jesulín

Víctor Janeiro, el germà petit de Jesús, ha parlat aquest mateix matí de la bona nova familiar. L'han enxampat pel carrer, amb la motxilla d'un dels seus fills a l'esquena, anant cap a l'escola a deixar els nens.

Víctor ha confirmat que el naixement s'ha produït, sense gaires paraules, però amb gestos que denotaven moltes coses. Sense deixar de caminar i amb un ampli somriure a la cara ha fet broma. «Aviat veurem el meu germà així».

Imatge de Víctor Janeiro.
Víctor Janeiro ha confirmat que el part ha anat bé. | Europa Press
 

Reticent a donar més informació, ha deixat anar a la premsa que «No ho sé. Vosaltres en sabeu més».

Després sí que ha confirmat que el naixement s'ha produït, «sí, home» i que tant María José com el nadó estan bé. «Com ha de ser, tot en ordre».

Víctor té intenció d'anar avui mateix a l'hospital per conèixer el seu nebot. Aleshores en tindrà més, d'informació, segons ha explicat. De tota manera, és probable que no la pugui dir pels motius exposats.

Carmen Bazán, molt contenta

Víctor Janeiro no ha volgut revelar quin és el nom del nadó. S'ha especulat molt amb què sigui Humberto, per seguir amb la tradició familiar, però de moment és una incògnita.

Tot i això, el marit de Beatriz Trapote sí que ha confirmat, ja des de dins del seu cotxe, amb gestos que Carmen Bazán, l'àvia de la criatura, està molt contenta. Bazán sempre ha estat una àvia molt familiar i orgullosa dels seus nets i està encantada de ser àvia de nou.

Amb el polze elevat, el germà de Jesulín també ha donat a entendre que Jesús ja ha parlat amb Julia i amb Andrea, les seves filles grans i que ja els ha comunicat la notícia.

De fet, Julia ja havia estat advertida pels seus pares no fa gaires dies perquè es preparés per viatjar ben aviat a Cadis. La filla gran de María José Campanario va ser la primera sorpresa pel nou embaràs de la seva mare i li va fer molta il·lusió la idea de tenir un germanet.

Beatriz Trapote també ha parlat

La dona de Víctor Janeiro també ha parlat, ella sí, més que el marit. «Tot ha anat fenomenal, jo estic molt emocionada de veure el cosí i bé. Que es recuperi aviat, que surtin ells i que us expliquin».

Trapote, davant la insistència dels periodistes, ha assegurat que «el bebè és molt bonic, l'he vist i m'he emocionat. María José s'ha de recuperar, un part és dolorós. Estarà un parell de dies i ja sortirà».

Imatge de Beatriz Trapote.
María José Campanario està bé, segons ha confirmat la seva cunyada, Beatriz Trapote. | Europa Press
 

També ha confirmat que els pares de la criatura estan «desbordats. No et pots imaginar la quantitat de trucades, missatges... no poden atendre a tothom».

I finalment ha apuntat que potser ella també s'anima a tenir un altre fill. «Ara que he vist el nadó m'estic animant, però no crec que Víctor s'hi animi».

També Andrea Janeiro, la filla gran de Jesulín, fruit de la seva relació amb Belén Esteban, està al corrent del part de Campanario. És previsible que en les pròximes hores i dies, tota la família vagi desfilant per l'hospital per conèixer el nou membre de la família.

Per saber si es convertirà en Humbertito o, per contra, han escollit finalment un altre nom, encara caldrà esperar unes hores més.