Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar

Belén Esteban rep un vídeo d'Andrea Janeiro a l'exèrcit i ho expliquen tot

Belén Esteban està molesta amb les darreres informacions

Belén Esteban està acostumada a rebre crítiques dels espectadors perquè fa més de 20 anys que és una estrella de la televisió. Ha triat ser famosa i treballar a Telecinco, però no tota la seva família vol seguir els seus passos, sobretot la seva filla Andrea. La jove va emetre un comunicat quan va fer 18 anys per prohibir que les revistes publiquessin les seves fotos.

Belén Esteban estava molt tranquil·la fins que ha rebut un vídeo d'Andrea Janeiro jurant bandera a l'exèrcit. Les xarxes estan revolucionades amb aquesta informació aportada pel mitjà Nueva España, però hi ha alguna cosa que ha de quedar clara. És una altra Andrea, malgrat que porti els seus mateixos cognoms i que guardi una gran semblança física amb ella.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
Belén Esteban vol el millor per a Andrea Janeiro | GTRES

Belén s'ha quedat muda en descobrir el que estaven explicant de la seva filla a TikTok, una xarxa social destinada a la circulació de vídeos. Hi ha unes imatges d'una noia molt semblant a l'Andreíta a l'exèrcit, a sobre es diuen igual, però no és ella. Nueva España assegura que l'ex de Jesulín està força preocupada, ja que sap que la seva filla no se sent còmoda en aquestes situacions.

La col·laboradora ha fet un gran esforç pel bé de la seva família, sap que són persones anònimes i que no volen sortir als mitjans. Ha rebutjat grans ofertes, de fet Andreíta ha tingut un xec molt suculent a sobre de la taula. Segons Informalia, li van proposar concedir una entrevista a canvi de 100.000 euros i ella es va negar.

Esteban no parlarà del tema a Sálvame perquè no vol donar-li pàbul, però és evident que està força disgustada. És cert que la dona que surt a les imatges s'assembla a la seva filla, tot i que tot és una confusió. Han explicat què està passant i les xarxes s'han fet ressò de la història, així que ara ve el pitjor: les crítiques.

Belén Esteban ha pres una decisió ferma

Belén és la responsable que Andrea Janeiro sigui una estrella, ja que n'ha estat més de 18 anys parlant als platós. És una nena que ha crescut a la televisió, tot i que mai ha participat del negoci i que no ha fet entrevistes. Els seus pares el van presentar a Hola!, la revista més important d'Espanya, quan només era un nadó.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban sap què no ha de fer | Mediaset

Esteban s'ha adonat que estava en el camí equivocat i ha sabut rectificar: no ha tornat a fer servir el nom d'Andreíta. És cert que segueix venent parts de la seva vida, però ara no esmenta ningú que no en vulgui sortir. Per això tampoc parla del seu marit Miguel, un conductor d'ambulàncies que li va robar el cor fa anys.

La filla de Jesulín, tot i que rep crítiques com totes les cares populars, ha sabut guanyar-se el cor de molts periodistes. El seu silenci ha catapultat un univers inaccessible i ha demostrat que està per sobre dels seus detractors. No ha entrat mai en el joc de ningú i s'ha limitat a rebutjar ofertes milionàries perquè no vol gaudir de la fama.

Belén Esteban, al corrent de les novetats de la seva filla

Belén sap que la seva petita estarà de plena actualitat d'aquí poc perquè Jesulín de Ubrique està gravant un documental. Inevitablement n'haurà de parlar perquè és la seva primera filla, ara cal esperar per veure què diu. Aquest fenomen només provocarà alguna cosa: que creixi l'expectació i conseqüentment la incomoditat.

Esteban ja va denunciar que s'estaven fent passar per Andreíta a les xarxes, cosa molt similar al que ha passat ara. Tot i això, en aquesta ocasió, tal com assegura Nueva España, tot ha estat una confusió carregada d'arguments. És cert que la noia que apareix a les imatges s'assembla molt a l'Andrea i suposadament es diuen igual.