José Fernando i Rocío Jurado

José Fernando i Gloria Camila revelen què va fer Rocío Jurado amb la mare biològica

José Fernando ha parlat amb el seu cercle per explicar la veritat

José Fernando està travessant una etapa delicada, per fi pot abandonar el centre psiquiàtric i ara té un nou problema. Gloria Camila també ha sortit esquitxada d'aquest embolic i ha optat per desaparèixer fins que hagi passat la tempesta. Així que Ortega Cano no ha tingut més remei que donar un cop a taula i enviar un missatge als seus detractors.

José Fernando, segons va explicar el periodista Jesús Mariñas, va parlar del procés d'adopció amb persones que després van filtrar massa dades. Suposadament Rocío Jurado no estava del tot il·lusionada de tornar a ser mare, ho va fer per complir els desitjos d'Ortega Cano. Això no vol dir que no estimés els seus fills, ben al contrari, els estimava més que ningú.

José Fernando va haver d'exercir de pare molt aviat perquè 'la más grande' va morir i Ortega Cano va ingressar en una presó de Saragossa. No va saber gestionar la situació i va confiar en les persones equivocades, per això va revelar el que havia fet la cantant amb la mare biològica. Rocío va conservar el nom dels germans colombians i no va cometre cap irregularitat durant el procés d'adopció.

Imatge de José Fernando i Gloria Camila
José Fernando, preocupat per la seva germana | Instagram

José Fernando sap millor que ningú que Rocío Jurado al principi només havia d'adoptar Gloria Camila, però quan el va veure va canviar d'opinió. No va voler separar els germans, així que la mare biològica dels joves va perdre els seus dos fills en qüestió de segons. Això sí, tot es va fer de forma legal, no és cert que Ortega Cano estigui amagant res ni que tingui por.

Gloria Camila està més tranquil·la, ja sap que el seu pare ha agafat les regnes de la situació i que els advocats de la família estan al corrent de tot. Tant ella com el seu germà han revelat en la privadesa com es va portar la cantant amb la seva mare biològica. Almenys això és el que insinuen a Telecinco, per això ara hi ha tantes dades a sobre de la taula.

José Fernando sap on és Gloria Camila

José Fernando és conscient que la situació de la seva germana és realment complicada, per això ha decidit parar. Acaba de sortir d'un concurs de Telecinco i no se sent amb forces per donar explicacions. Els seus orígens estan en boca de tothom i no s'avergonyeix, però és un tema força dolorós per a ella.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando sempre ha estat molt ben acompanyat | EUROPA PRESS

Gloria Camila està d'acord amb Ortega Cano, que ha parlat amb Aurelio Manzano per aclarir quina és la seva posició en aquesta història. El primer que ha fet ha estat desconfiar de Diego Arrabal, el paparazzi que diu que ha localitzat la mare dels seus fills. Després ha promès que arribarà fins al final i que no deixarà que ningú faci mal als seus.

Els germans de Rociíto han passat moments molt difícils, de fet ja eren famosos abans d'arribar a la seva nova casa. José Fernando no va saber gestionar la situació, per això el 2014 va decidir internar en un centre especialitzat per recuperar-se. Ha tingut problemes amb certes addiccions, però ja està tot solucionat i ha esdevingut un home nou.

José Fernando té clar amb qui ha de parlar

José Fernando, segons han explicat a Telecinco, té clar que abans o després parlarà amb Rociíto perquè ell no li té res a retreure. Carrasco sempre n'ha parlat molt bé, de fet el va convidar al seu casament amb Fidel Albiac. És evident que quan acabi el seu tractament estarà força perseguit, per això ha de tenir tanta cura.

Gloria Camila respecta la voluntat del seu germà, però ella té clar que no perdonarà la dona de Fidel Albiac tan fàcilment. Ella també sap com es va gestar l'arribada dels seus germans, potser també conegui la mare biològica dels colombians. 'La más grande' va fer meravelles amb ella, es va portar molt bé, per això és injust que torni en aquest moment.