Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame

Lydia Lozano i Charly tenen un nou problema que podrien no superar mai

Lydia Lozano s'ha vist obligada a donar explicacions

Lydia Lozano és la cara més estimada de Telecinco i això genera una sèrie de riscos, però ella és valenta i vol assumir-los tots. Recentment s'ha enfrontat amb José Antonio Avilés, un nou company que ha qüestionat la seva carrera professional. La periodista ha agafat les regnes del problema, un dels seus antics amics pensa que no el superarà.

Lydia Lozano està tranquil·la perquè sap que pot comptar amb el suport del seu marit: Charly, un dels millors arquitectes de Madrid. Realment es diu Carlos García-San Miguel, pertany a una família influent i mai s'ha barrejat al món del cor. El que sí que és cert és que està al costat de la periodista en totes les seves batalles, fins a l'última cosa que ha passat.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly.
Lydia Lozano sap que rebrà el suport del seu marit | CatalunyaDiari

Lydia ha rebut amb els braços oberts a José Antonio, que s'ha sotmès a la màquina de la veritat de Viernes Deluxe. Recordem que el cordovès es va fer famós per les mentides i ara no li està sent gens fàcil rentar la seva imatge pública. Al Polideluxe ha revelat que no comprèn per què el públic oblida el que va passar amb Lozano i no fa el mateix amb ell.

Lydia s'ha quedat muda, ja que no podia creure que el seu company, un jove amb molt poca experiència, parlés de debò. Ha deixat clar que ella mai no ha mentit de manera conscient, per això continua tenint una reputació estupenda. Tot i això, Kiko Matamoros li ha llançat un retret que l'ha deixat fora de joc.

Kiko Matamoros, que al seu moment era amic de Lozano, li ha recordat que Avilés ha donat més exclusives que ella. La canària no ha entrat en polèmiques, però s'ha esforçat per aclarir que ella mai no ha mentit, malgrat els seus errors. Charly sap millor que ningú que la seva dona s'enfronta a un rival fort, un problema que podria no superar.

Lydia Lozano té una acalorada discussió

Lydia s'ha plantat i ha recalcat una cosa: no deixarà que ningú li retregui haver comès errors en el passat. La resta de companys han aplaudit el seu discurs, ja que hi ha una cosa que ningú no pot negar: Lozano és una mestra del cor. Ella és una de les creadores del gènere, independentment que s'hagi equivocat.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano no suporta més enfrontaments | Europa Press

«Jo no he dit que s'ha mort la meva àvia ni que m'he embolicat amb ningú en 30 anys que porto a la televisió. Quan portis el currículum que porto jo comença a respondre aquesta pregunta», ha dit la periodista a José Antonio. El jove ha reconegut que va fingir la mort de la seva àvia perquè tenia deutes i necessitava diners ràpids.

«No és just comparar carreres. Tu quan tenies la seva edat no portaves tantes exclusives com ell», li ha retret Matamoros. Lozano ha preferit obviar aquest atac perquè sap que té una cosa molt important en poder seu: l'afecte del públic. Les xarxes socials han cremat contra Avilés, tot i que és evident que el cordovès cada cop té més pes.

Lydia Lozano està molt agraïda a Charly

Lydia sap que quan arribi casa seva es trobarà amb una cosa que no tothom té: el suport incondicional del seu marit. L'arquitecte sap que la seva dona pateix força, però mai l'ha animat que deixi la televisió perquè ella pot amb tot. En aquesta ocasió, però, ha de lluitar amb un rival que potser no pot superar, ja que ell fa servir armes poc lícites.

Lozano sap que els seus problemes són els del seu marit i això la fa més forta. Això i que els espectadors saben que és l'única col·laboradora imprescindible a Sálvame, no hi ha ningú millor per entretenir l'audiència.