Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió

Christian Gálvez demana perdó i Patricia Pardo confirma que tot ha acabat malament

Christian Gálvez ha anunciat que la seva vida ha de canviar

Christian Gálvez s'ha convertit en una de les cares més destacades de la crònica social, però ell no vol formar part del negoci. Ha demanat perdó a les seves xarxes socials perquè el seu últim programa ha acabat i sent que ho podria haver fet millor. És un gran professional i li agrada analitzar-se, per això sap que ha comès diversos errors.

Christian Gálvez ha parlat amb Patricia Pardo, el seu gran suport, i li ha confessat que Alta Tensión ha acabat de mala manera. L'audiència no ha donat suport al format, així que els directius de Mediaset han decidit eliminar-lo de la graella. Això no vol dir que la seva carrera s'hagi vist afectada, ben al contrari: ja té un nou projecte.

Fotomuntatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez.
Christian Gálvez sap que Patricia Pardo li fa costat | CatalunyaDiari

Christian ha tingut una reunió amb les grans esferes de Telecinco i ha arribat a un acord: presentarà un nou concurs. Abans de començar aquesta nova etapa ha llançat un missatge a les xarxes per posar nom a la persona que més l'està ajudant. Estem parlant de Patricia Pardo, que no se n'ha separat ni un moment, ja que sap que no ho ha passat bé.

Christian no està acostumat a cridar l'atenció de la premsa, per això ha tingut tants problemes els últims mesos. Algú va filtrar la separació d'Almudena Cid i dos mesos després a Socialité van anunciar que estava sortint amb Patricia. Les teories no van trigar a arribar i el presentador no se sent còmode quan especulen sobre la seva vida.

Gálvez s'ha disculpat amb els espectadors d'Alta Tensión, ja que considera que ell també té a veure amb el fracàs del concurs. «Jo vaig començar fa uns mesos aquest programa, possiblement al pitjor moment de la meva vida. M'agradaria demanar perdó si en algun moment no vaig estar a l'altura, ja que vaig conèixer molt de prop què és la foscor».

Christian Gálvez ha parlat amb Patricia Pardo

Christian no vol tenir secrets amb la seva parella, per això li ha explicat què passa amb la seva carrera a Telecinco. Després de perdre Pasapalabra, joc que va comprar Antena 3, ha anat fent tombs i ara no sap on quedar-se. El costat bo és que a Mediaset sempre tindrà un lloc, ja que ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies.

Imatge de Patricia Pardo i Christian Gálvez al mateix plató
Christian Gálvez sempre ha estat molt ben acompanyat | Telecinco

Gálvez sap que Alta Tensión podria haver acabat millor, però no: la realitat és que l'han cancel·lat perquè no ha tingut èxit. Ell considera que ho podria haver fet millor, encara que es justifica al·ludint a la mala etapa que estava travessant. Els mitjans parlaven de la seva relació sentimental i ell no s'ho mereixia, ja que mai no va comercialitzar amb la seva vida.

Patricia estarà a prop del presentador sempre que ho necessiti, de fet ja viuen junts en un xalet situat als afores de Madrid. S'han convertit en una parella icònica, per això hi ha tants reporters que volen conèixer els seus secrets, però de moment l'únic que és clar és que no vendran res: tenen clar quin és el seu camí.

Christian Gálvez revela els seus sentiments reals

Christian ha assenyalat la seva xicota per explicar com va superar la seva etapa més dura, assegura que va tirar endavant gràcies a ella. «Després de la foscor sempre hi ha llum i vaig conèixer algú que em va ensenyar la llum, el camí i la felicitat. Així que, a tu, companya, al final i malgrat tot, les roses van florir, gràcies».

Gálvez està completament enamorat, cosa que no vol dir que la seva experiència amb Almudena Cid fos dolenta. L'únic que va passar és que es va adonar que seria més feliç lluny d'ella. Van intentar que el divorci fos amistós, però no ho van aconseguir i tots els secrets van sortir a la llum.