Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

José Ortega Cano impedeix que la mare biològica dels seus fills cometi una bogeria

José Ortega Cano ha reaparegut al programa d'Emma García

José Ortega Cano ha travessat un mal moment, però ha deixat enrere totes les polèmiques que el van obligar a retirar-se del focus. Ha tornat amb més força que mai i està disposat a fer qualsevol cosa per demostrar que ningú no pot apagar-lo. El primer que ha fet ha estat parlar alt i clar sobre l'adopció dels Gloria Camila i José Fernando.

José Ortega Cano assegura que «hi ha molta maldat al món», però no per això deixarà de lluitar: vol arribar fins al final. Fa uns anys Antonio David Flores va assegurar que hi havia «irregularitats» a l'adopció dels germans. El torero no ha entrat en detalls per protegir la família, però garanteix que està tot en ordre.

José Ortega Cano és conscient que la mare biològica dels seus fills pot tornar en qualsevol moment i ha evitat que faci una bogeria. Ha eliminat de cop les esperances d'aquesta dona, ja que ha deixat clar que no pensa rendir-se fàcilment. És probable que faci marxa enrere i que no concedeixi l'entrevista que suposadament està negociant.

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
Ortega Cano no tolera més mentides | GTRES

El torero ha parlat a Fiesta, programa presentat per Emma García, per demostrar que no té res a amagar. És cert que ha intentat retirar-se, però no per por, volia desaparèixer del focus per la seva salut mental. El problema és que els seus fills s'han vist esquitxats per un escàndol que no els correspon, per això ha tornat.

Ortega Cano compta amb un suport fonamental en aquest conflicte: la seva exdona Ana María Aldón està disposada a ajudar-lo. Ja no estan casats, de fet els tràmits de divorci avancen a passos de gegant, però l'andalusa té bon fons. Sap que l'adopció de Gloria Camila i José Fernando és un tema seriós, així que farà el possible pel bé de la seva antiga família.

José Ortega Cano assegura que no té por

José ha reaparegut en una entrevista que marcarà un abans i un després a la seva carrera: torna a ser el mateix que abans. És cert que té darrere una reputació irreprotxable, és un torero excel·lent, però també un professional de la premsa rosa. De moment ha respost a totes les polèmiques, inclòs a tot el relacionat amb Patricia Donoso.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano ha recuperat l'ànim | GTRES

Ortega ha assegurat que la revolució de Patricia, que ara s'ha convertit en col·laboradora de Sálvame, s'acabarà. Ha posat l'assumpte en mans dels seus advocats i ha promès que no es rendirà fins a fer justícia. Considera que està sent víctima d'una campanya injusta, però té molt d'ànim i sap que ningú no podrà amb ell.

Està especialment preocupat per la seva filla Gloria Camila, que s'ha retirat a un hotel en un parador desconegut. La noia sap que la seva mare biològica estava a punt de fer una bogeria, però el torero ho ha impedit a l'últim moment. La protagonista d'aquesta història s'estaria pensant fer el pas final: ja no té tantes ganes de parlar.

José Ortega Cano envia un missatge important

José ha aprofitat la seva presència a Fiesta per enviar un missatge: ja no és el mateix, té molta més força i energia. «Haurem de veure qui ha donat aquest tipus de notícia perquè pot ser una cosa inventada», declara per a aquest mitjà. Amb això ha deixat clar que posarà tot el seu afany per frenar el periodista que està parlant dels orígens dels seus fills.

Ortega Cano ha declarat diverses vegades que es va endur a Gloria Camila i José Fernando amb una il·lusió tremenda. Volia ser pare i no hi va haver cap anomalia en el procés, dada que es pot demostrar amb el pas del temps. Si no hagués estat així ja haurien sortit les proves a la llum, els rumors no són suficients en aquest tipus de polèmiques.